Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TXER

Czy to była zdrada?

Polecane posty

Gość TXER

Mój związek od dawna się sypał, właściwie od początku nie było jak powinno być. Brak szacunku ze strony partnera stawał sie powoli normą, dziwne krzywe akcje były praktycznie każdego tygodnia. Dodam, że mam pracę kontraktową za granicą i podczas moich wyjazdów sytuacja się tylko pogarszała. Było po prostu toksycznie. Poznałam kogoś, w sumie od dawna już się znaliśmy ale póki miałam chęć i siłę ratować swój związek to patrzyłam na tą osobę jak na kolegę/ przyjaciela. Półtora miesiąca temu własnie podczas mojego wyjazdu mój ex przesadził, przekroczył już limit i to podziałało jak wiadro zimnej wody. Później milczenie z jego strony sprawiło że zrezygnowałam z niego i z chęci na ładowanie się w to dalej, zawsze to ja za nim biegałam i chciałam wszystko naprawiać. On jak widać totalnie się wylał. Napisałam mu co myślę i że nie chcę dalej tego ciągnąć.Więc teoretycznie z nim zerwałam ale nie mogłam mu powiedzieć tego w twarz z racji na sytuację. Nic już do niego nie czułam, nie odzywał się do mnie kolejny miesiąc i to mi pokazało że jest mi lepiej, poczułam ulgę. Problem w tym że w tym czasie moja z znajomość z tym kolegą nabrała innego wymiaru... . Zbliżyliśmy się do siebie i stało się, przespaliśmy się. Chcemy spróbować być razem po tym jak poukładam sobie wszystko w głowie po moim ex, bo wiem że to niezdrowe wskakiwać z jednego związku w drugi. Pytanie tylko czy to była zdrada skoro nie czułam nic do swojego ex i poinformowałam go co zamierzam zrobić po powrocie i że nie chcę już tego ciągnąć?

Gość gość
Moim zdaniem wszystko jest o.k.

Gość gość
Nie - to nie byla zdrada. To bylo wypadkowa toksycznego zwiazku i wypalenia checi inwestowania sil i energii w pseudozwiazek. Super sie potoczylo. Bez zadnych wyrzutow postaw na nowy zwiazek, ktory oby okazal sie bardziej rozwijajacy, niz poprzedni. Obserwuj nowego chlopaka i jak okaze sie wart zachodu, to powodzenia. Ell.

Gość TXER
Dziękuję za wasze odpowiedzi :) Jest mi teraz lżej. Gryzło mnie to trochę bo była to dla mnie zupełnie nowa sytuacja.

Gość gość
TXER dziś - powodzenia! Zajrzyj tu czasem i napisz jak się układa w nowej relacji. Pozdrawiam. 13.18:)