Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znaleźć dziewczynę z fobią społeczną?

Polecane posty

Gość gość
Trochę daleko:( Ale jeśli chcesz to napisz GG:66812473

Gość gość
Nie dajcie się nabrać na fobie społeczne gości tu piszących. To często wytrych by poznawać dziewczyny z fobią w realu i potem wykorzystać w wiadomym celu. Taka dziewczyna nie poinformuje nikogo (policję, rodzinę), że ktoś jej coś zrobił.

Gość gość
16:52 nawet mi się nie chce tego komentować:( Nie wiem kto boi się bardziej, ta dziewczyna czy jednak ja:(

Gość gość
Tak zawsze jest. Jak sie znajdzie kogos podobnego to daleko mieszka :)

Gość gość
gość dziś Nie dajcie się nabrać na fobie społeczne gości tu piszących. To często wytrych by poznawać dziewczyny z fobią w realu i potem wykorzystać w wiadomym celu. Taka dziewczyna nie poinformuje nikogo (policję, rodzinę), że ktoś jej coś zrobił. x No błagam. Fobie spoleczne czesto lączą sie z chwiejną osobowością, więc biada temu, który się na mnie rzuci :) To, że mam fobie nie oznacza, że bede siedziec jak mysz pod miotłą.

Gość gość
Takie dziewczyny wcale nie szukają facetów podobnych do siebie. Żadna kobieta nie chce takich cech u faceta, a taka wycofana tym bardziej. Nie mam fobii społecznej co prawda ale jestem samotniczką o nie znoszę takich cech u mężczyzn.

Gość gość
gość dziś Takie dziewczyny wcale nie szukają facetów podobnych do siebie. Żadna kobieta nie chce takich cech u faceta, a taka wycofana tym bardziej. Nie mam fobii społecznej co prawda ale jestem samotniczką o nie znoszę takich cech u mężczyzn. x Milcz, bo nie siedzisz w naszych głowach. Mow za siebie, a do jednego worka to wrzucaj swoją rodzinke.

Gość gość
18.05 Większość jednak nie szuka. Dodatkowo o ile facet z fobią ma nikłe szanse na zdobycie partnerki, to taka dziewczyna ma całkiem spore na zdobycie normalnego faceta. Za moją koleżanką z LO, bardzo zaburzoną, latało wielu chłopaków, mimo że ona nawet nie reagowała, gdy ktoś się do niej odzywał. Odchodziła, odwracała się plecami itd. Fobik wcale nie marzy o fobiku, tak jak dziewczyna z depresją nie szuka drugiego chorego do pary.

Gość gość
gość dziś 18.05 Większość jednak nie szuka. Dodatkowo o ile facet z fobią ma nikłe szanse na zdobycie partnerki, to taka dziewczyna ma całkiem spore na zdobycie normalnego faceta. Za moją koleżanką z LO, bardzo zaburzoną, latało wielu chłopaków, mimo że ona nawet nie reagowała, gdy ktoś się do niej odzywał. Odchodziła, odwracała się plecami itd. Fobik wcale nie marzy o fobiku, tak jak dziewczyna z depresją nie szuka drugiego chorego do pary. x Rozumiem, ze znasz większość kobiet w Polsce z fobią jesli wypowiadasz sie w imieniu większości. Jeśli nie, pisze ponownie milcz. Bo twoje anegdotyki na przykladzie twoim i kolezanki nikogo nie interesują.

Gość gość
Znam bardzo wielu ludzi i wiem jak się zachowują. Przykro mi, że to niszczy złudzenia o znalezieniu jakiejś drugiej ofiary losu do dzielenia niedoli. Kobiety z fobią społeczną są po prostu w dużo lepszej sytuacji pod każdym względem niż mężczyźni i to jest fakt.

Gość gość
"Znam bardzo wielu ludzi"- ilu? 500 tysiecy? milion? jak w samej Polsce jest ich 38 milionow? Bo jesli znasz 200-300 to nadal gowno wiesz ;)

Gość _Carycka
Zapisz sie na terapie grupowa

Gość gość
Fobik powinien poszukać kogoś bez fobii. W innym wypadku tylko będzie się nakręcał.

Gość gość
bo ty najlepiej wiesz czego potrzebuje ktos kogo na oczy nie widzialas

Gość gość
"Znam bardzo wielu ludzi"- ilu? 500 tysiecy? milion? jak w samej Polsce jest ich 38 milionow? Bo jesli znasz 200-300 to nadal gowno wiesz ;)