Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny ile cm penisa to dla was za malo?

Polecane posty

Gość gość

jaki rozmiar jest odpowiedni czy wielkosc ma znaczenie?

Gość gość
Bardziej grubość, a jeszcze jak ma grubszą końcówkę, to odlot zupełny. Długość tak do 18 cm

Gość gość
dziś żeby jeszcze dało określić się twój mózg w mm to byłby sukces i wynalazca dostałby dyplom medyczny :D

Gość gość
Nie mniej niż 16-17 i obwód, żeby ledwie dłonią objęła. Mniejsze niż 15 to porażka. Tak, rozmiar MA znaczenie ogromne!

Gość gość
Gość 0.53 sfrustrowany agresor ? Jakieś defekty rozwojowe organów?

Gość gość
Przy średniej 11,7 cm w obwodzie to macie niemały problem dziewczyny, wymagając 16-17 cm. Chyba 1 na 100000 ma takiego, biorąc pod uwagę, że część z nich to impotenci, starcy lub geje, sytuacja się jeszcze pogarsza. No ale z drugiej strony dzisiaj za parę tysi można sobie pogrubić, co niby staecza na 2-3 lata.

Gość gość
Co za głupie pytanie!! To tak jakby dziewczyna zapytała jako samochód lubią faceci? A do tego masz kilka odpowiedzi tyle, że jest jeszcze cała masa dziewczyn z fantazją, że chcą 21cm, a jak przyjdzie do seksu to przy 19cm jęczą w połowie: już nie mogę, za głęboko!! :(

Gość gość
moj chlopak ma 11-12 cm i jest super , ale pewno tak mniej niz10 cm to slabo juz

Gość gość
przecież orgazm u kobiety nie bierze się z rozmiaru fiuta tylko rodzi się w głowie a najbardziej unerwiona pochwa jest w pierwszych 4 cm więc po co te potyczki

Gość gość
Mój ma 20,5/ 14,5 i co ... Moja ma orgazm łechtaczkowi i mogę posuwać ile chcę, a i tak nic nie wskóram.