Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przespalam sie z bylym

Polecane posty

Gość gość

Pisze tu bo czuje sie fatalnie przez to co sie wydarzylo.Pare dni temu przyjechal do mnie byly, minal miesiac jak rozstalismy sie,po 6-u latach zwiazku. Przyjechal niby po reszte rzeczy, ale tak naprawde to chcial sobie poruuchac. Porozmawialismy po czym poszlam sie odswierzyc i wyladowalismy oczywiscie w lozku, Jeszcze dobrze nie wszed we mnie a ja juz orgazm mialam,Tego mnie i jemu brakowalo, noc byla wspaniala, W lozku dalej jest nie zastapiony,nadrobil ten czas co nie bylismy razem, przez te 6-c lat naszego zwiasku tak nie bylam zjechana jak w ta noc. Przy sniadaniu prosilam zeby wrocil ze mu wszystko wybaczylam dzisiaj w nocy, powiedzial ze rozstanie bylo najlepszym wyjsciem.Powiedzialam mu ze go bardzo kocham i nie widze zycia bez niego, nawet przytym sniadaniu bylczuly i kochany jak kiedys. Zapytalam ie go czy moge dokonczyc to sniadanie nago tylko sie usmiechal i glowe opuscil na dol na znak ze wyraza zgode, ale mnie chodzilo zebym jeszcze raz z nim wyladowala w lozku i tak sie stalo po sniadaniu znow jego wspanialego kuutaasa poculam w sobie.Gdy sie zegnalismy to nawet z lozka nie zeszalam bo takie nogi gomowe mialam, ale i tak bym mu dala la by chcial.Porzegnalismy sie jak dwa ptaszki i na kawe sie umowilismy sie

Gość gość
0/10, błędy ortograficzne i interpunkcyjne

Gość gość
Nie jestem poloniska a jezyka polskiego nauczylam sie tam gdzie sie urodzilam i tam mieszkam i pracuje. A ojczyza jest ANGLIA. przepraszam za bledy,bo nawet klawiatury nie mam z polskim alfabetem

Gość gość
Dobra bajka dla dzieci z przedszkola...

Gość gość
chory psychicznie pe'dał na utrzymaniu matki, siedzi i produkuje opowiastki marnej treści xD cały dzień to pisałeś? xD

Gość gość
bajka na dobranoc :D

Gość gość
Jaki dzień, czy lata

Gość gość oczywiscie
gość wczoraj chory psychicznie pe'dał, siedzi i produkuje opowiastki marnej treści xD I Dokładnie.

Gość gość
Przecisz to forum jest dla pisowskich debili--- jedni debile pisza -a inna grupa debili to czyta