Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kornelia6987

Kochanek

Polecane posty

Gość Kornelia6987

To wszystko dzieje się już 4 lat on samotny ja mam meza 2dzieci niewinne spotkania rozmowy,ale od jakiegoś czasu ze soba też sypiamy. Z mężem to już szczerze nie wiem kiedy spałam zawsze jest cos jakas wymówka. Nie lubie jak mnie dotyka przytula staram sie od niego uciekac, a kochanek caly czas chodzi mi po głowie mysli ze chce z nim ułożyć zycie co by bylo gdyby a mam wrazenie ze ja jestem dla niego tylko i wylacznie zabawka panna do której mozna przyjsc zrobić co trzeba żyć tak jakby nigdy nic tylko ze ja tak nie potrafię

Gość gość
A czego się spodziewałaś że jesteś miłością jego życia ?

Gość gość
Autorko, Twój kochanek ma wygodę z Tobą: regularny seks bez zobowiązań, nie marudzisz o ślubie i wspólnym życiu bo jest mąż i dzieci. Zwyczajny UKŁAD zwany ROMANSEM w którym chodzi tylko o seks. I nie miej co do tego złudzeń :P:P:P

Gość gość
Czyli co nie wkręcac się w to za bardzo?

Gość gośćinna
Mam podobnie tylko mój kochanek kiedyś był moim partnerem i mam podobna sytuacje też nie wiem na czym stoję czy ciągnąć romans czy zostawić partnera

Gość gość
Po co w ogole w to wchodzic , zeby pozniej miec takie dylematy ?

Gość gość
Że ktoś nie sypia z mężem czy żoną to nie znaczy że ma kogoś na boku

Gość gość
Uczciwie roznie moze byc. Tak tez sie zdaza (choc zadko), ze kochanek zakochuje sie w mezatce. Najlepsza zawsze rozmowa (przeciez rozmawiacie I tak o wszystkim). Pomysl, jak pozwalasz mu sie lizac miedzy nogami, to tym bardziej mozesz (i masz prawo) zapytac jak widzi wasza przyszlosc bo ty sie mocno wkrecasz.. licz sie z tym ze moze byc roznie. Moze ci powiedziec ze on sie tez wkreca lub ze wcale tego nie bral pod uwage. Chyba warto wiedziec na czym sie stoi..

Gość gość
Kornelia6987, Ty pogrywasz sobie mężem, a kochanek Tobą.

Gość gość
Nie warto autorko! Po co ci to????? dla tych kilku chwil w lozku????Przeszlam przez to i nikomu nie zycze co przeżyłam.Na romans trzeba mieć nerwy ze stali i byc osoba bez uczuć...współczuję Tobie..

Gość gość
A co zrobisz jak sie wyda?

Gość gość
Straci wszystko i wszystkich.... facetów i dzieci. Obyś nie została sama

Gość gość
Jak wy to wszystko skonczylyscie?

Gość gość
nie warto,płacisz za chwilę przyjemności wypomnieniami do końca życia nie zapomni nikt

Gość gość
Kocham swoja rodzinę meza. Ale to co jest z kochankiem to jest cos wspaniałego tylko ze teraz cos sie zaczęło psuć . Aja nie potrafię tego skończyć zapomnieć . Jak wy sobie poradziliscie w tej sytuacji jak to skonczyliscie?

Gość gość
Zród test miłości kochankowi, powiedz mu tak od niechcenia że myslisz o rozwodzie i chcesz z nim zamieszkać. Policz = facet chce sobie ulżyć więc idzie do ku...wy i musi zapłacic za każdym razem ( nie orientuje się ile teraz numerek w burdlu kosztuje ) dodatkowo obiekt seksualny miał wcześniej sporo klijentów i może liczyć na jakieś choróbsko. A teraz ty = nawet jak kupi ci prezent czy zaprosi do hotelu to i tak taniej, dodatkowo wie że jesteś ,,czysta" bo masz jednego sprawdzonego partnera + on więc o choróbska się nie martwi chyba że jakąś dziunie przychaczy w międzyczasie. Już widzisz dlaczego ??? a jak się wyda to migiem zniknie . Wpadka to też nie jego problem tylko twój no chyba że wmówisz mężowi chociaż to z roku na rok za duże ryzyko bo testy coraz modniejsze wśród małżonków a koszt pełnego to tylko 800zł i anonimowo . Ech dziewczyny czemu jesteście takie łatwe i puste , podatne na słowotok i kłamstewka. Same sobie piekło robicie z życia i jęczycie na forach jakie to niesprawiedliwe. Naprawdę mi jest w pewnym sensie żal .

Gość gość
691385220 nr kochanka ,znam tą dziewczyne ktora zalozyla temat, kumpel juz byly zwierzyl mi sie

Gość gość
To co ro za laska ? Skąd moze tez skorzystam?

Gość gość
Tez mam męża 2dzieci i tez od 4 lat spotykam się z kochankiem znaczy spotykalam od pewnego czasu zaczęliśmy ze soba sypiac ale to nie było to co z mezem maz w tych sprawach jest o niebo lepszy a tu ze tak powiem "z czym do ludzi" nawet orgazm trzeba było udawać wiec problem sie sam rozwiązał jedyne czego bedzie brakować to spotkan rozmów ale z tym tez idzie sobie poradzić

Gość gość
A u mnie byla sytuacja ze kochanek zaczął sie chwalić ze sie spotykamy i dla mnie to byl koniec

Gość gość
Wszystko odsir zapomnieć