Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze za mało

Baba to nigdy nie kończące się i ciągle wzrastające wydatki

Polecane posty

Gość zawsze za mało

po prostu taka jest każda baba, bierze faceta bo sama nie daje rady sprostać swoim bezgranicznym zachciankom

Gość gość
dlatego kobiety swoje milosci nazywaja facet:) facet znaczy potocznie robotnik :)

Gość gość
Widocznie takie wybierasz patrząc wylacznie na d**e i cycki. I jesteś bankomatem. Plać za wygląd. Dopiero się zdziwisz jak twoja piękna wybranka będzie wyglądać na starość.

Gość gość
Ja to nic nie chce, poza jego czasem , sercem, ciałem ewentualnie jakieś kwiaty od czasu.

Gość gość
jest jakiś przymus mieć babę? wytrzepać jaja możesz odpłatnie lub jeśli tak ci szkoda kasy ręcznie a do przytulania kup se misia nie bedzie c****ertolił bez sensu nad uchem

Gość gość
Bo to baba, natomiast kobieta wiąże się z mężczyzna i potrafi sama na siebie zapracować.

Gość gość
Nie każda :) widocznie trafiles na maloambitne materialistki. Ani ja ani zona kochanka nie jestesmy nastawione na kase :)

Gość gość
08:00 Każda w miarę ładna potrafi na siebie zapracować w taki czy inny sposób. Tylko, że najczęściej jest leniwa i woli by ją i jej bachoreksy utrzymywał jakiś jeleń.

Gość gość
Każda w miarę ładna potrafi na siebie zapracować w taki czy inny sposób. Tylko, że najczęściej jest leniwa i woli by ją i jej bachoreksy utrzymywał jakiś jeleń. x czyli zupełnie jak twoja matka? wrobiła jelenia tatusia w utrzymywanie siebie swojego bachora, czyli ciebie, bo ileś lat zreć dostawałeś. A , ze bachor, czyli ty był tylko jej to pewnie znaczy ze tatu śnawet sam go nie wystrugał. Tylko trzeba było pomocy z zewnątrz

Gość gość
Od kiedy mam dziewczyne mam duzo mniejsze wydatki :D

Gość gość
No wybacz, ale chciało się to zapier/dalaj.

Gość gość
08:45 Pisałem o twojej matce.

Gość gość
Glupota to stwierdzenie. Kobiety zwyczajowo niestety zarabiaja mniej. Nie znaczy to, ze mezczyzni sa krezusami finansowymi.I na dodatek latwo dzielacymi sie swoimi pieniedzmi.. Bardzo czesto sieroty, ktore ledwo zarobia na ulubione kotlety schabowe, papierosy i piwo. A do prac domowych lewe rece. Kobiety potrafia utrzymac sie same, te ktore nie wierza w miraze, kreslone przez facetow - wydmuszki. Ell.

Gość gość
08:45 Pisałem o twojej matce. x chyba nie mały, moja akurat bardzo dobrze zarabia. Ale tak to jest w rodzinach , w których ludzie się kształcą:)

Gość gość
milosc=sex sex=milosc

Gość gość
10:11 Moja też laluniu, ale nauczyła mnie, że zarobkami i to jeszcze w dodatku zarobkami rodziców, to chwalą się ci, którym wystaje słoma z butów. Ale widać mój wpis trafił w czuły punkt, jeśli zareagowała taka agresja ;-).

Gość zawsze więcej
gość 2018.10.31 Ja to nic nie chce, poza jego czasem , sercem, ciałem ewentualnie jakieś kwiaty od czasu. > kłamiesz szmato i dobrze o tym wiesz, zachcianek masz w hooj i troche i nie mają końca, zakupy to twój narkotyk

Gość gość
babom zawsze mało, nie nażarte świnie

Gość gość
Wystarczy popatrzeć co piszą kobiety na tym forum, ta która zarabia np 5000 nie spojrzy na takiego który zarabia podobnie, z założenia facet powinien zarabiać 30-40% więcej od niej. Pytam po co?