Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polkaa2288

To po co sie depilowałam powiedziała DZEsika do rolnika :D

Polecane posty

Gość polkaa2288

hahaha...z poczatku myslalam ze ta dziewcyzna to jakis pustak,tepak...dziunia leniw a,ktora chciala sie ustawic w zlotej klatce....u boku rolnika.Tepa rura nawet nie wiedziala ze napisala do katolickiego czlowieka...i ze tka bardzo ssie roznią. Potem dałam jej szanse...obcieła pazury...zrobila jaks tam obiad. Rozpłakala sie jak jej dokuczali itp. A ty taki zonk na koniec. "odpadam?ale jak to ,nie mogles mi powiedziec???to po co ja sie depilowałam" ,hahahahah.... a co myslala ze jada seks uprawiac czy jak???

Gość gość
On katolicki człowiek? A ja gumis.

Gość gość
a jak robila monolg do kamery i bylo tak: "dobrze ze on nie chodzi codziennie do koscioła... (popatrzyla na kogos za kamerą) i taki zonk..i zdziwienie. CO??? chodzi codziennie"? :D przeciez to katolik,prawik...potrzbujacy amiszowej kocmołuchy,coby sie mamusi spodobała... modli sie k***a z mamusią przy kazdym posilku...ona nie bedac katoliczką pisała sie na takiego chłopa... przeciez jedno wyklucza drugie... w zasadzie dzisiki mi skzoda...ale ten dziewiczy chłop jest taki nieogerniety ,ze pewnie cała wies sie z niego smieje...Jego podloty i podryw jest na etapie niesmialego 12 latka...a nie 26 latka.