Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzakoooochany

Jak poderwać pigułę ?

Polecane posty

Gość gośćzakoooochany

Na oddziele w którym leży moja mama, pracuje piguła ANIOŁ !!! Nie mogę przestać o niej myśleć, z niecierpliwością czekam na czas odwiedzin i pędzę z nadzieją, że ją zobaczę, do szpitala. Dzisiaj chyba będę miał ostatnią szansę żeby do niej zagadać, bo weekend może mieć wolny a w przyszłym tygodniu na pewno będzie na innej zmianie. Doradźcie, co zrobić ?

Gość gość
Trudna sprawa. Skoro jest tak atrakcyjna, najprawdopodobniej jest już zajęta. 99% ładnych kobiet w wieku 20+ ma partnera.

Gość gośćzakoooochany
A może jakieś kwiaty albo praliny, że niby w podziękowaniu w imieniu mojej mamy ?

Gość gość
Miałem sąsiadkę pielęgniarkę. Śliczna dziewczyna. Zgrabna, szczupła brunetka o śniadej skórze. Wstydziłem się do niej startować gdyż była moją sąsiadką z tego samego piętra i koleżanką z podwórka. Gdy poszła do pracy do szpitala była wolna. Nie miała chłopaka. W szpitalu poderwał ją jeden z pacjentów. Zaryzykował. Wiedział, że tak piękna dziewczyna może mieć chłopaka. Pacjent miał wyjątkowe szczęście gdyż ona była wolna. Są oni małżeństwem już ponad 20 lat.

Gość gośćzakoooochany
Postanowiłem kupić bombonierkę i jakiegoś kwiatka. Mama prawdopodobnie w przyszłym tygodniu wychodzi więc mogę już nie mieć okazji. Raz kozie śmierć !

Gość gośćzakoooochany
Jestem w szoku. Wczoraj wieczorem zadwoniła do mnie kumpela pytając, czy ja z nią chodzę, widziała nas bowiem na mieście. Za bardzo nie wiedziałem co odpowiedzieć, bo to chyba jeszcze za wcześnie na takie stwierdzenie. Zapytałem dlaczego pyta a ona: To ona juz nie jest z J ? Zdębiałem. Okazało się, że była 2 lata z facetem, ostatnio nawet u niego mieszkała. Dlaczego nic mi o tym nie powiedziała ? Co mam o tym myśleć ?

Gość gość
tesch zdembiauem

Gość gośćzakoooochany
Powiedziała mi wczoraj, że już dawno chciała skończyć ale nie potrafiła. Wierzyć ?

Gość gość
Takiemu scierwu nie poswiecilbym ani sekundy.

Gość gość
Moim zdaniem powinieneś na kolanach do Częstochowy podziękować Matce Boskiej za doznaną łaskę miłosierdzia.

Gość gość
Ciekawy temat ktoś założył, ale odpowiedzi to tylko pieprzenie o dupie marynie. Tylko jedna ciekawa odpowiedź zgodna z tematem czyli ta o pielęgniarce, która poznała w pracy męża.

Gość gośćzakoooochany
Ja sam nie wiem co mam myśleć. Czy to w porządku takie rzeczy ukrywać ? Dostałem totalnego doła. Było juc tak dobrze, nigdy bym nie pomyślał, że spotka mnie coś takiego. Mam nadzieję, że nigdy nie będę musiał temu facetowi spojrzeć w oczy.

Gość gość
sorrrry, tu som same pedaly