Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mozna poznac kogos normalnego i wolnego po 30 stce?

Polecane posty

Gość gość

Jest to ogole mozliwe? Chcialabym miec kogos u boku. Kto by mnie kochal. Jeszcze nie spotkalam mezczyzny, ktory bylby oddany, uczuciowy i wierny. Jak poznaje mezczyzne to przewaznie albo mu wszystko jedno czy jest z kobieta czy nie albo chce tylko seksu i tez nie jest zainteresowany okazywaniem uczuc i zyciem razem. Coraz czesciej wydaje mi sie, ze mezczyzni z natury wola zyc sami, a kobiety chca tylko do seksu i zero uczuc. Takie mam spostrzezenia. Tylko te malzenstwa, pary chodzace za rece, czyzby bylo to na pokaz? Faceci az tak udaja? W pracy mam kilku wolnych panow, ale nie sa zainteresowani w ogole kobietami. Nie wiem gdzie indziej kogos poznac. W necie szukalam, i byli tylko tacy, ktorych interesowal sam seks nic wiecej. Czy jakis dojrzaly mezczyzna po 30stce chcialby mi cos doradzic?

Gość gość
Na kafe nie znajdziesz:-(

Gość gość
tak w kośćiele ewentualnie na portalach chrześcijanskich.

Gość gość
oj tam oj tam chyba nigdzie zreszta po ci popychacz.

Gość gość
Ale jak to jest z tymi facetami? Na portalach szukalam i byli tylko tacy, co szukali przygody tzn seksu i nara.

Gość gośćwolnynormalny35
Tutaj ;)

Gość gość
gość dziś oj tam oj tam chyba nigdzie zreszta po ci popychacz. ppp jaki popychacz? chcialabym miec mezczyzne, ktory dzielilby ze mna zycie, wspieral, kochac, okazywal uczucia To tylko moje wyobrazenia? tacy nie istnieja?

Gość gość
sex to zdrowie.

Gość gość
Ja taki jestem ale pewnie i tak nie uwierzysz i szukam takiej kobiety jak Ty, z takim podejściem.

Gość gość
panowie, a czujecie cos w ogole do kobiet? czy zalezy wam na czyms innym niz tylko seks?

Gość gośćwolnynormalny35
Seks jest ważny ale na uczuciu i czułości też mi zależy. ;)

Gość gość
dziś ale glownie seks a mieszkanie razem czy cos takiego wchodzi w gre czy to malo istotne czy jakas luzna relacja

Gość gośćwolnynormalny35
Mieszkanie razem ze swoją kobietą, jak najbardziej :)

Gość gość
gośćwolnynormalny35 dziś a dlaczego nadal jestes sam?

Gość gość
Ja 30 mam i sam 30 a czemu? bo kazda po slubie :) i przez to jaki czas sam to żadna nie chce mnie

Gość gość
Nie kazda jest po slubie. Kobiety po 30 tez sa same i tez sie zniechecaja do szukania mezczyzny, skoro mezczyzni wola byc sami.

Gość FIAT SA
Już nie "el", lecz "elx" - takim symbolem oznaczane są najnowsze Fiaty 126. Z zewnątrz, poza innymi niż dotąd kolorami, to jedyny wyróżnik "malucha" z katalizatorem. Dzięki jego wprowadzeniu jeszcze prawdopodobnie 2 lata przedłużony zostanie żywot najpopularniejszego auta w kraju. Aż 36 procent samochodów osobowych jeżdżących po polskich drogach to "maluchy". Fiat 126, choć produkowany już niemal od 24 lat, nadal dla wielu pozostaje jedynym nowym samochodem, na jaki mogą sobie pozwolić. Następny pod względem ceny - Cinquecento 700 - kosztuje o dwie trzecie więcej, jest zatem poza zasięgiem większości kupujących "maluchy

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
Ja sam nie wole być ale nie zrobie nic jak mialem aż 0 dziewczyn i kazda mnie wysmiewa z tego powodu a lata lecą ,zaraz 31 na drugi rok będzie.

Gość marawstala
Teoretycznie to wszędzie

Gość gość
chcialabym mezczyzne, ktory bedzie przywiazany emocjonalnie, bedzie okazywal uczucia, kochal i szanowal, chcialabym dzielic z nim zycie

Gość gość
Jak wyobrażasz sobie okazywanie uczuć?

Gość gość
18.33 Ja także tego chcę i potrzebuję ale w dzisiejszym świecie ciężko o wartościowych ludzi. Jednak nie tracę wiary;)

Gość gość
18.37 Nie wstyd Ci pytać jak okazywać uczucie. Ile masz lat?

Gość gość
Ja taki a sam i co? i jajko :P

Gość gość
Nie wstyd bo nie potrafiłbym chyba tego robić nawet jakbym kochał, dlatego pytam. Mam 35 lat.

Gość gość
18.37 Chodzi o przytulenie i pocałunek w policzek dzieciaku, osoby po 30 stce seksu nie uprawiają

Gość gość
gość dziś przytulanie, calowanie, troszczenie sie, bycie dla niej wsparciem, interesowanie sie kobieta, chec dla niej jak najlepiej, dbanie o kobiete, szanowanie jej

Gość gość
MGTOW... chcialyscie to macie. Więcej feminazizmu, kretyńskiego wrzasku o "molestowanie spojrzeniem" i będzie jeszcze weselej

Gość gość
Każda albo ma dzieci albo po rozwodach,lub zamiast pytac o wiek lub imie to ta pyta czyms sie zajmuje.. tak od razu ,a jak ja na to nic to wyzywa :)