Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na Blizne po CC

Polecane posty

Gość gość

Witam, Co stosowałyscie i polecacie na Blizne po CC? :) Nie najdroższego sortu, z doświadczenia te tańsze służą tak samo ;) dzięki za odpowiedź

Gość gość
Silaurum żel silikonowy ze zlłotem

Gość gość
plastry silikonowe. nie będę reklamowała żadnych konkretnych. są dostępne w aptekach. lepsze działanie i wygodniejsze stosowanie niż różnych maści. używałam po oparzeniu u dziecka i po kilku miesiącach nie ma śladu. Wiem, że po cesarce też się dobrze sprawdzają. jeśli jedna wybierzesz maść lub żel, to pamiętaj, że ważne jest, żeby nie tylko posmarować skórę, ale przede wszystkim wmasowywać lek. Kilka razy dziennie.

Gość gość
U mnie dopiero zabieg u pani doktor Zukowskiej w Lodzi http://plastyczna.med.pl/ poradzil sobie z blizna po cc. Wczesniej probowalam przeroznych kosmetykow i lekow i zadnych efektow, a blizna byla naprawde okropna..

Gość gość
Wydaje mi się, że zamiast wydawać spore pieniądze na zabiegi to warto najpierw naklejac plastry, contractuibex mi pomógł a blizna po plastrach zmniejszyła się , pojaśniała znacznie i jest gładka a nie wypukła.

Gość Karolka23
Ja stosowałam spray z motherlove. Początkowo również świetnie łagodził ból i dyskomfort związany z raną. Przyspieszał też ładne gojenie się blizny, tak że jest ona teraz praktycznie niewidoczna.

Gość uchata

U mnie też rana sama ładnie się goiła, a potem już naklejałam na noc plastry i teraz jest niemal niewidoczna.

Gość Calla34

Ja stosuję od 1,5 mca plastry silikonowe Sutricon i muszę je pochwalić. Bardzo dobra jakość i komfort użytkowania. Naklejam, noszę praktycznie cały czas, więc działanie jest widoczne. Blizna jest wyraźnie bledsza i jakby mniej widoczna