Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mia1993

Problem wypadających włosów

Polecane posty

Follixin to rekomendowany przez lekarzy w terapii odbudowującej włosy preparat do codziennego stosowania, który pozwala odzyskać naturalne włosy. Follixin poszerza cebulki włosa, wzmacnia korzeń i pogrubia pochewkę każdego włosa aby odbudować utracone włosy i chronić pozostałe od środka. Poprzez skórę głowy wzmacniane są także zdrowe cebulki. Dawkowanie: 2 kapsułki dziennie podczas posiłku. Skład: Składniki Aktywne: BioactivHairRegrowth (™) Blend , Wyciąg ze skrzypu polnego (Equisetum arvense) 19% związków krzemowych, Wyciąg z pokrzywy (Urtica dioica), Hydrolizowany kolagen, L-cysteina, kwas askorbinowy (witamina C) tlenek cynku, D-alpha-tokoferol 50% witamina E, kwas nikotynowy (niacyna), kwas pantotenowy, witamina B6, witamina B2, witamina B1, glukonian miedzi, kwas foliowy, biotyna, Cyjanobalamina 0.1% (witamina B12) Więcej informacji: https://link.do/S7Lvb

Gość gość
preparatów z takim składem ale o wiele niższą ceną jest całe mnóstwo .ciekawe ile zarabiasz na reklamie tych witaminek ?

Zawsze znajdzie się "tańsze" odpowiedniki, ale czy skuteczniejsze ? nie wiem, sama nie mam problemów z wypadaniem włosów więc nie próbowałam go :) Ale jeżeli ktoś ma to czemu miałby nie spróbować ?