Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama123

Wózek dla dziecka

Polecane posty

Gość przyszła mama123

Hej! Mam spory problem z wyborem wózka dla dziecka, a czasu coraz mniej. Akurat robi się zimno, więc szukam wózka najlepiej 2w1, ewentualnie z adapterami na fotelik, z dużą, osłaniającą budką, z dużą gondolą. Wózek nie może być ciężki i ze względu na to, że mamy małe mieszkanie i bagażnik, fajnie by było, żeby składał się łatwo do naprawdę małych rozmiarów. Budżet to tak mniej więcej 2500 zł. Raczej taki do miasta.

Gość gość
Współczujemy nieplanowanej ciąży :(

Gość przyszła mama123
To absolutnie nie jest nieplanowana ciąża :) Niestety budowa bloku przesunęła się o kilka miesięcy, dlatego do większego mieszkania przeprowadzimy się nieco później :) A bagażnik to raczej kwestia miejskiego autka :)

Gość gość
przy podobnych wymaganiach wybralam abc design salsa 4 :) W mieście sprawdza sie doskonale, az tak czesto go nie skladam, ale robi sie to naprawde latwo, niemal jedna reka no i jest lekki. obczaj go sobie :) I szczesliwego rozwiazania!

Gość gość
Ta salsa faktycznie pasuje do Twojego opisu, co gość z 21:11 pisał. Też bym poleciła.

Gość gość
mieszakmy w Lublinie, używamy anex sport, bardzo dobry wózeczek i też mamy wersje 2w1 z fotelikiem na razie, dużo miejsca dla synka i duzy daszek, dobre koła, ja poelcam

Gość asiaasia88
Mamy Anexa wózek i jak najbardziej drugi raz kupiłabym też. Wózek się fajnie u nas sprawdza, nie mogę powiedzieć że coś jest nie tak

Gość Elissk
Z własnego doświadczenia mogę polecić anexa. Sama mam serię discovery i jestem z niej bardzo zadowolona. Wózek jest zgrabny, zwrotny, wygodny i solidny. Dobrze się prowadzi i fajnie wygląda;)

Gość gość
W mieście nic się nie sprawdzi lepiej niż wspomniana salsa :) ABC Design ma świetną jakość, u mnie już wszystkie koleżanki idą moim przykładem i ich wózki kupują, więc się nie zawiedziesz

Gość gość
myśmy kupili anex sport, wypróbowany i polecony przez dwie osoby, na tego typu opiniach się powinno polegac

Gość przyszła mama123
Już kupiłam salsę i jest super! Dzięki dziewczyny! :) Już nie mogę się doczekać aż będę mogła jej w pełni używać :D

Gość malgosska88
Anex Sport nasz sprawdzony i polecony mi tu na tym forum, nie żałuję zakupu, sprawdza się fajnie.

Gość gość
Tylko BEXA UlTRA. Super wózek.

Gość gość

Ja wózek wybierałam godzinę, zresztą zastanawiałam się tylko nad dwoma modelami, bo takie mi polecili znajomi, a warto się o to oprzeć - w końcu sprawdzili. Stanęło na anex sport, nie załuję, odpowiada mi pod kazdym wzgledem

Gość Annkana

Anexa i my mamy i kupowałam go stacjonarnie w sklepie, także wybór był bardzo przemyślany.

Gość gosc

A teraz pytanie,po cholere kupować nowy wózek i tyle kasy wydajecie jak i tak po czasie nie bedzie potrzebny,to jest że trzeba sie pochwalić ze cie bylo stać na nowy odjazdowy wózek? Tak jak facet do super bryki... Kompletna żenada,przeciez ludzie sie pukaja w czolo jak widza nowy super wuzek,wy stoicie dumnie przed nim a ludzie poprostu sie smieja,to tak jak kupic zeszyt do szkoly 32 kartkowy za 50 zlotych.

Gość Oliwia

Co drugi na Anexa  narzeka i dlatego nie kupowałam go... Wózek to jednak spory wydatek ;/ Ja chcę czegoś co po wymienieniu na spacerówkę nie trafi od razu na sprzedaż... ;/

Gość kara
7 minut temu, Gość gosc napisał:

A teraz pytanie,po cholere kupować nowy wózek i tyle kasy wydajecie jak i tak po czasie nie bedzie potrzebny,to jest że trzeba sie pochwalić ze cie bylo stać na nowy odjazdowy wózek? Tak jak facet do super bryki... Kompletna żenada,przeciez ludzie sie pukaja w czolo jak widza nowy super wuzek,wy stoicie dumnie przed nim a ludzie poprostu sie smieja,to tak jak kupic zeszyt do szkoly 32 kartkowy za 50 zlotych.

Kompletnie się z tym niezgadzam. Chyba że wózek ma być kolejnym cieżarem.Jak dla mnie ważne jest to, żeby wózek sienagle nie rozleciał tak jak tobywało z niektórymi o czym kobiety rozpisywały się na forum. Fotelik też pewnie kupujesz typowy antymandat bo po co wydawać pieniądze? Może poduszeczka pod tyłek wystarczy tylko po to, żeby nie dostaćmandatu? Żenada. Jeśli wygodny, przede wszystkim dla dziecka, wózek traktujesz jako jakis gadżet to współczujęTwojemu dziecku. Wole zapłacić troche więcej za taką np włąśnie salse 4 i mieć pewność, że mojemu dziecku nic sięnie stanie... I że będzie mu wygodnie. A ja nie bedę musiała dźwigać 30 kg...

Gość gosc
14 minut temu, Gość gosc napisał:

Może trochę mniej błędów ortograficznych to znajdziesz lepszą pracę i wózek za 2 tysiące nie będzie dla Ciebie wydatkiem życia 🙂

Gość Annnkanana

My mamy Anexa i uważam że to był trafiony zakup! Nie narzekałam ani przez moment na swój wózek, gondola jest duza, wygodnie sie prowadzi, stelaż super, łatwo się składa. same plusy wg mnie. Nowy to nowy i już.

Gość Kaska888

Wiadomo, że najlepiej kupić nowy wózek. Masz pewną jakość, no i gwarancję. My zdecydowaliśmy się na Anexa bo spodobał mi się w sklepie, najbardziej pasował, a poza tym ma dobre opinie

Gość gość

My w mieście uzywamy anex sport i kazdy jest zadowolony, to znaczy zarówno ja z perspektywy "kierujacego", jak i synek, który spokojnie lezy w gondolce i nie marudzi 🙂

Gość Annnkanana

Mi zdecydowanie najbardziej podobają się duże koła, dzięki czemu nasz anex świetnie sobie radzi nawet z wysokimi chodnikami

Gość paulinaJus

Ktoś pisał że lepiej używany, ale ja chyba nie dałabym rady po kimś mieć wózka, tym bardziej, że my czekamy na nasze pierwsze maleństwo.

Gość MagdaK

Z racji tego, że akurat mogłam sobie pozwolić na nowy wózek więc nawet nie brałam pod uwagę kupna używanego..
Dla synka wybrałam wózek anex cross. Od samego początku wpadł mi w oko a po przetestowaniu wiedziałam, że to jest to!

Gość Julka

Też kupowałam nowy wózek i tez anexa. Od samego początku bardzo mi się spodobał, a po przetestowaniu wiedziałam, że to jest to!:)

my tak samo. bo ten wózek nie jest ciężki a my mieszkamy w bloku na I piętrze i muszę wnosić wózek po schodach. A dodatkowo jest bezpieczny i łatwo się go prowadzi

Gość gość

anexa dużo osób poleca, dobra cena, a jakosc wysoka

Gość IzzaZwwa88

A macie może namiar na jakiś stacjonarne sklepy w Warszawie lub okolicach żeby na zywo pooglądać te wózki?

Gość gość

W Bobo Wózki w Warszawie na sto procent maja anexy, a sklepów mają kilka, wybierz ten najbliżej Ciebie:-)