Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cukierek96

Związek

Polecane posty

Gość Cukierek96

Witam, od dłuższego czasu myślałam nad tym aby założyć tutaj ten wątek. W końcu się przełamałam i mam nadzieję, że Mi coś to pomoże. Moja sytuacja wygląda tak Ja (22lata) On (24lata) zaczęliśmy rozmawiać jakieś 4 msc temu. Po ok msc zaczęliśmy się do stopniowo zbliżać (przytulnie, pocałunki itp.) jakiś czas temu zaszło to nawet dalej. Mój problem polega na tym, że po tych 3 miesiącach zbliżeń nie padła z żadnej ze stron jaka kolwiek deklaracja. Nie widziałabym w tym problemu, ale jestem osobą strasznie uczuciową. Nadchodzą Mnie myśli, że coś pójdzie nie tak, że z dnia na dzień odejdzie do innej, przestanie się odzywać, bo przecież w końcu nawet nie jesteśmy razem. I teraz pytanie. Jak to zrobić żeby zapytać co sądzi o Nas, jak wyobraża sobie to dalej. Wiem, pomyślcie sobie, że mam na tyle lat i powinnam sobie sama z tym poradzić, ale tak nie jest. Proszę o pomoc.

Gość gość
autorka jest dupodajką która d******py po tak krótkiej znajomości

Gość gość
Pójdziesz do piekła za to puszczalstwo

Gość gość
Niektórzy mężczyźni nie potrafią okazywać uczuć. Możliwe, że to ten przypadek. Ewentualnie nie jesteś dla niego ta jedną jedyną. Najlepiej spytaj wprost.

Gość gość
:-( głupio