Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koniec mojego zwiazku pomóżcie mi

Polecane posty

Gość gość
11.54 przesadzilas i to grubo i takich komentarzy sobie nie życzę

Gość gość
Malo mnie obchodzi czego sobie zyczysz! Najewecej przypadkow pedofilii (nie liczac ksiezy) to wykorzystywanie malych dziewczynek przez pijanych gachow mamusi ktora nie potrafi pogonic lumpa bo go kooooocha! A przeciez zostawiasz go samego pijanego z corka, prawda?

Gość gość
Nie. Dziecko jest u mamy a mama przyprowadza do domu gdy ja juz jestem poza tym on by w życiu dziecka nie dotknal. Aż tak głupia nie jestem i nie wiem co masz ty w głowie albo może ciebie jakiś gach molestowal albo wujek ze ci takie p*****ly niesmaczne do łba przyszły. Sory ale teraz się wkurzylam

Gość gość
Pozostalym dziękuję za opinie bardzo mi pomogły przejrzeć na oczy bo brałam wszystko jako moją winę. Miłego dnia mimo wszystko wam życzę

Gość gość
Twierdzilas ze chcesz stworzyc "cudowna rodzinke" z niby tatusiem i coreczka a jednoczesnie izolujesz dziecko od nuego i trzymasz je u matki. Nie widzisz jaka glupia jestes i jak sama sobie przeczysz?

Gość Błekit Oceanu
No dobrze.. Musisz sama.. Nie da Ci odejść- mówię jeszcze raz. Najpóżniej za miesiąc, dwa, wróci i zbombarduje Cię tak wielką miłością, że będziesz dziękowała bogu za to nawrócenie. Będzie jak w bajce, ale nie długo... Znowu zmieni się w potwora, choć tym razem dojdzie do tego jego zemsta za upokorzenie. Będzie straszniej, a Ty będziesz rozumiała jeszcze mniej i jeszcze bardziej się starała. Pamiętaj, co pisałam. Życzę Ci siły. Nie tej chwilowej, ale tej na zawsze!

Gość gość
Ona ma gdzies to co piszesz!

Gość gość
Cos mi sie wydaje ze ktos poruszyl czula strune i dlatego autorka uciekla.

Gość gość
No dobra a co z ojcem dziecka?

Gość Błekit Oceanu
Zobaczymy :) ja nadal w nią wierzę. Kobiety potrafią być niesamowicie silne, gdy zaczynają widzieć prawdę. Cudnie wszyscy jej to pokazaliści, choć różnymi językami i emocjami

Gość gość
Ona tej prawdy nie widzi

Gość gość
Oby miała mądrość, moze jak powie rodzicom, to tez jej pomogą, zeby wybić z głowy. Jeszcze do autorki - miec takiego ojca/ojczyma, to lepiej nie miec go wcale! Powie Ci to każde dziecko, które żyło w permanentnym strachu, lęku, wstydzie, bo matka wybrała takiego lumpa na meza:O I potem dawała ciagle szanse, bo myślała, ze swoja miłością go uzdrowi i on sie zmieni:O

Gość gość
cdhxj