Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmarszczki

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata, dwuletniego synka. Wyglądam na 35 co najmniej.... Mam straszna bruzde nosowo wargowa. Patrzeć na siebie nie mogę... Przyznaję, że źle się odzywialam, jadłam bardzo dużo cukru, teraz staram się go całkiem wykluczyć. Staram się pić dużo wody. Myślę, że też stres dużo zadziałał... Mam tylko 23 lata, ale bez wyolbrzymiania mogłabym połowę przeżyć przekazać dwóm innym osobom i bym nudno nie miała niestety. Co mogę zrobić z tymi zmarszczkami? Mam cerę w fatalnym stanie, szara, tradzikowa i te zmarszczki... Wpadam przez nie w depresję... Nie wychodzę już prawie z domu, tylko spacery z dzieckiem mnie do tych wyjść motywują... Czy pozostał mi tylko botoks? Moje koleżanki, czy z dziećmi, czy bez, nie wyglądają tak źle... Moja mama jest po 60 i wygląda świetnie... Płacze przez to codziennie...

Gość gość Piotr
Na wargach sromowych też masz bruzde?

Gość gośćmoniska
Te zmarszczki masz dlatego bo ciąża była nieplanowana.

Gość gość4242
Autorko tematu spokojnie, faceci z kafeterii mają zmarszczki na siusiaku i nie robią z tego afery.

Gość gość
DO AUTORKI TEMATU: Pamiętasz Mastera111? On naciągał mosznę na słoik po majonezie.

Gość Bayla Morena

Autorko, przejdź sie po prostu do dobrego gabinetu medycyny estetycznej i tak Ci doradzą co najlepiej zrobić. O ile pamiętam to na takie bruzy chyba najlepszy jest botoks. na zmarszczki typu na czole, wokół oczu, dolina łez etc, dobry jest kwas hialuronowy. Ja tez miałam taki mały kompleks z powodu zmarszczek na czole i miałam je wypełniane preparatem Restylane. Przynajmniej dzięki temu zabiegowi nabrałam większej pewności siebie 😉

Gość Sumix

moim zdaniem nie ma co inwestować w kremy...bo to nie zawsze pomaga. Dlatego ja się zdecydowałam na Restylane Kysse i bardzo mi się efekt podoba! super delikatnie ale widać ze odświeża skórę!

Gość Ola

U mnie całkiem fajnie sprawdził się zabieg emerge na zmarszczki. Miałam w prawdzie drobne ale były bardzo widoczne. Fajnie zadziałam ten laser na skórę, zmarszczki sa ładnie wygładzone a  skóra napręzona. Mogę polecić dobrą klinikę w której robiłam zabieg Ego Med. Spa w Krakowie

Ja to chciałam poprawić sobie brodę wiszącą i zdecydowałam się na Restylane i jestem bardzo zadowolona. Fajnie poprawiło mi linię brody i na prawdę widze znaczną poprawę w wyglądzie.