Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rewolucja! Polska legalizuje uprawianie marihuany! W końcu jakaś dobra zmiana!

Polecane posty

Gość gość

Pierwsza plantacja ma powstać w Kielcach i ma być prowadzona na cele przemysłu farmaceutycznego.

Gość xD_DD
Jupijajej! Hura! Wspaniale!

Gość gość
Ja będę najlepszą klientką :-)

Gość gość
Ciekawe czy będzie zakaz handlu w niedziele tym towarem

Gość gość
Może w końcu znajdzie się jakieś dobre i tanie lekarstwo dla ludzi z padaczką, a nie, że jak do tej pory muszą po kryjomu zamawiać preparaty z Holandii.

Gość gość
można również zamawiac preparaty z czech, tu nie ma euro także myślę ze może wyjść taniej. Pod moimi oknami jest sklep z olejkami i innymi dobrotami związanymi z tą cudowną roślinką :)

Gość gość
W Czechach wiele rzeczy jest droższych niż w Pl... mimo iż 1 zł to aż 6 koron, czyli 1€ to koron aż 24. Walutę mają słabszą, ale wyższe wypłaty, więc więcej kasy jest w obiegu. Jednak po pierwsze to obcy kapitał (pieniądze zagranicznych inwestorów w przemysł samochodowy głównie niemiecki i francuski) Korona nigdy nie wzmocniła się dzięki PKB zanim przyszły masowe inwestycje z zagranicy, Czechy od razu wyczuły lotny pieniądz, który należy odseparować od Słowacji, gdzie jest górzyście i tylko rolnictwo, tak więc trzeba będzie tą kasą się dzielić ;) To nie były względy ideowe, wolnościowe i patriotycznechyba, że nacjonalizmu gospodarczego _Słowacja nie chciała się separować ;). Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze ;) Inne kraje podobnie jak Czechy dążyły do separacji tak jak rok temu latem Katalonia, gdy chciała odłączyć się od reszty Hiszpanii, a wcześniej faszystowskie północne Włochy, z partią Lega del Nord na czele od reszty Włoch, by przemysłem nie utrzymywać reszty rolniczego kraju. (W Hiszpanii chodziło o wpływy z turystyki akurat, natomiast idąc tropem przemysłu to przecież niegdyś i Śląsk, tzn. węglowy przemysł wydobywczy utrzymywał całą Polskę...;)) W Czechach mają też wyższe wypłaty ponieważ mają znikome składki emerytalne, to wcale nie jest podatkowy raj... uważam, że w ten sposób Czechy oszukały miliony przyjezdnych robotników, bo rząd bierze swoje, ręce do pracy mają, zachętę w postaci wyższych wypłat też, ale co z tego skoro pracujący ciapak w Belgii, Holandii, Niemczech, itp. będzie miał godną emeryturę, wysokie zwroty podatkowe, zwroty z ubezpieczenia, dodatki itp. a robotnik w Czechach nie ;) Aha no i jest jeszcze fakt, że Czechosłowacja to był sztuczny twór komunistyczny.

Zanim ktos zhejtuje to xhcialbym zaznaczyc ze w swoim zyciu wypalilem tego wiecej niz wy widzieliscie na oczy w filmach xdfdd teraz juz nie pale bo nie czuje potrzeby i negatywnie yo na mnie wplywalo wbrew temu co mowia cpuny od ziola tez mozna byc uzaleznionym i moze miec negatywne dzialanie

Gość hikikomori84
a to ćpuny z Pis-u

Gość gość
TosziroMaximus dziś Marihuana otepia umysl xd powinna byc stosowana tylko w celach leczn9czych i nie byc ogolno dostepna X Alkohol za to wyostrza umysł i zmysły na dodatek ;) Maryśka ma to do siebie, że kogo otępia tego otępia, jak ktoś ma bystry umysł to go nie stępi ;)

Co ty pie'rdolisz za glupoty chyba liroy ped'al ci takich glupot nagadal xd rasta zje'bie znam w ch'uj ludzi ktorzy pala i nie znam nikogo ktorego by to nie otepialo nie powodowalo ze czlowiek robi sie leniwy i mniej aktywny widac ze jestes je'banym amotorem i moze palisz ale majeranek z ogrodka tam zrywa ci osiedlowy seba i goni jako sztuke xdddd i to porownanie do alkoholu widac teraz ze ty akueat jestes malo bystrym umyslem xd

Ja wypalilem tyle ze w tym temacie nikt mnie nie przegada bo znam to jak malo kto jestem specjalista w temacie xddd a teraz juz nie pale bo mnie to znudzilo tak z reguly marycha to uzywka dla mlodych z naciskiem na nastolatkow pozniej ludzie sie tym nudza bo naturalnie ztane sie to nudne i zamulajace i ludzie ktorzy maja rozum przestaja palic wraz z dojrzewaniem i jednych szybciej to sie dzieje u drugich wolniej kazdy jest inny xd tylko zje'by i cpuny wychwalaja to ponad niebiosa i nie potrafia obiektywbie spojrzec na sprawe tylko traktuja ziolo jako jakas swietosc ktora nie jest xd ma duzr wlasciwosxi lecznicze ale to juz inna sprawa tylko fra'jerzy zostaja w miejwcu i pala zamulency cale zycie topy xd

Gość Akimuszki211
Ziolo z ulicy od seby a te hodowane naturalnie to zupelnie co innego... I to samo z odmianami sati indica po indi nigdy na drugi dzien nie ma sie zmuly z powodu duzej ilosci cbd..a od euforycznych sati ubogich w cbd boli leb czesto.

Gość gość
I już podludzie z młynem wodnym zamiast mózgu się zlatują. Wszędzie piszą, iż ustawa jest robiona z myślą o uprawie w celu produkcj wyrobów medycznych a ten tu od razu z epitetami wyjeżdża. Japiehdolę, skąd się takie bawoły biorą?