Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mezczyzni sa szczesliwi zyjac bez kobiety?

Polecane posty

Gość napisy na czole
ja wybieram mądrą, tylko skąd mam wiedzieć że ona mądra? może i głupia i brzydka, wtedy kompletna porażka

Gość gość
Do 22:38 Głupoty wypisujesz to kobiety są wzrokowcami i chcą się pochwalić facetem przed koleżankami. Mężczyźni są słuchaczami dlatego mało który facet zwiąże się z ładna i głupią.

Gość gość
Powiem z perspektywy mężczyzny czego ja oczekuję od kobiety - inteligencji, poczucia humoru, uśmiechu, wrażliwości.

Gość gość
Dla kobiet liczy się tylko fajny wygląd faceta i kasa.

Gość gość
Żyjąc bez kobiety można być szczęśliwym pod warunkiem, że ma się sex, np z jakąś koleżanką, z którą jest sex-układ. Bez sexu nie da się być szczęśliwym.

Gość gość
co za brednie. chyba to wyzej jakas przeceniajaca swoja wartosc baba pisala.

Gość gość
19.30 wzruszylam się.

Gość gość
gość dziś Powiem z perspektywy mężczyzny czego ja oczekuję od kobiety - inteligencji, poczucia humoru, uśmiechu, wrażliwości. XX Powiem z perspektywy kobiety, że ja od mężczyzny oczekuję dokładnie tego samego:)

Gość gość
cipcie już nie śpią

Gość gość
Badania Daily Telegraph wykazują, że kobiety coraz częściej zdradzają swoich partnerów. Do zdrady dopuściło się 2 na 5 kobiet i tylko 3 na 10 panów. Aż 40 proc. zdradzających kobiet całowało się z innym mężczyzną w klubie, a prawie 25 proc. przyznało się do zdrady z kolegą z pracy. Połowa ankietowanych stwierdziła też, że imponują im różne sygnały wysyłane przez mężczyzn. Dla 10 proc. życie jest zbyt krótkie, aby spędzić je u boku jednego mężczyzny.

Gość gość
gość dziś - przerażające te statystyki ale niestety widać, że dzisiejsze kobiety to "wieczne marzycielki" o niespełnionej miłości :P i stąd to wszystko. A życie jest krótkie i trzeba przeżyć je godnie tak aby nie zawstydzić się gdy znajdziemy się po drugiej stronie.

Gość gość
Przynajmiej maja swoja forse i nie musza wyplaty oddawac

Gość gość
gość dziś cipcie już nie śpią :classic_cool: Skądże, moczą się pod strugami wody, golą, nacierają balsamem, pachnidłami. Poprawiają fryzurę. Odżywiają swe struktury.

Gość gość
Nie, nie są szczęśliwi. Ja na przykład nie mogę być z kimś kogo pokochałem i tkwię tak już ładnych parę lat. Generalnie po niemal 10 latach od rozstania jestem gotów na coś nowego, ale biorąc pod uwagę to jaki jestem i jakie są kobiety uznałem, że po pierwsze, trudno będzie komuś mnie zaakceptować, po 2, z racji doświadczeń trudno będzie mi komukolwiek zaufać, po 3, biorąc pod uwagę fakt, że jestem jaki jestem, trudno będzie spotkać na mojej drodze kobietę, z którą mógłbym nawiązać jakąkolwiek relację. Nie jestem z tych co szukają na siłę. Raczej czekam biernie na to co los przyniesie. Generalnie można by rzec, że całe życie byłem sam i trudno będzie mi zmienić moje życie... chyba, że trafił bym na kogoś naprawdę wyjątkowego w co szczerze wątpię.

Gość gość
11.39- "raczej czekam biernie na to co los przyniesie." xxx Los nie bywa łaskawy dla tych co czekają i nic nie robią. Dużo mówisz o sobie i o "akceptacji Ciebie" a mało jest otwarcia na to jaka jest kobieta i co Ty byłbyś w stanie zaakceptować u drugiej osoby.

Gość gość
11:44 Temat dotyczy mężczyzn i tego czy są szczęśliwi czy nie. Napisałem tych kilka zdań, które w skrócie przedstawiają moją sytuację, ale w pełni nie wyczerpują tematu. Napisałem tylko to co uznałem za stosowne. Smuci mnie twoja reakcja. Taka pretensjonalna. Nie prościej i taktowniej było by zadać kilka dodatkowych pytań. Z pewnością postarał bym się na nie odpowiedzieć. Teraz tego już nie uczynię.

Gość gość
00.34 tak ale tylko przez jakiś czas. Faceci zgrywaja takich twardych, mówią ze niby tylko chcą mieć seks, nikogo na stale i tak dobrze im jako singlom- nawet jeśli tak jest to etap przejściowy, później i tak tęsknia za kimś u boku i uczuciem bo KAZDY człowiek ma potrzebę miłości (zobaczcie sobie piramidę potrzeb Maslowa- czy on mówił tylko o kobietach? Nie, o ludziach ogółem). Także faceci prędzej czy później tesknia za miłością ale się do tego zwykle nie przyznają bo pewnie obawiają się ze zostaną wyzwanie od mięczaków przez kolegów.

Gość gość
gość dziś - a mnie smuci, że będąc dorosłym i może niemłodym facetem piszesz o sobie jak dzieciak i roztkliwiasz się nad sobą. Tu na forum nie ma miejsca na zadawanie szczegółowych pytań i dogłębną analizę Twojego problemu. Nie rozumiem dlaczego obrażasz się na mnie jak mały chłopiec i przykro, że odbierasz mnie jako pretensjonalną osobę, Jeśli poczułeś się urażony- przepraszam. Mam nadzieję, że zajrzysz tu jeszcze i przynajmniej przyjmiesz moje przeprosiny. Nie już o nic pytała i naciskała, żebyś opowiadał o swoim problemie. Nie chcesz- to nie. Pozdrawiam.

Gość gość
gość dziś gość dziś Powiem z perspektywy mężczyzny czego ja oczekuję od kobiety - inteligencji, poczucia humoru, uśmiechu, wrażliwości. XX Powiem z perspektywy kobiety, że ja od mężczyzny oczekuję dokładnie tego samegousmiech.gif > kłamiesz w żywe oczy, bo patrzysz najpierw na wygląd i czy jest przebojowy, oraz zaraz pytasz o prace aby obczaić jaki poziom życia ci zapewni

Gość gość
gość dziś gość dziś - przerażające te statystyki ale niestety widać, że dzisiejsze kobiety to "wieczne marzycielki" o niespełnionej miłości jezyk.gif i stąd to wszystko. A życie jest krótkie i trzeba przeżyć je godnie tak aby nie zawstydzić się gdy znajdziemy się po drugiej stronie. TV wyprało babom mózg

Gość gość
gość dziś - jak można zarzucać "w ciemno" kłamstwo osobie, której się nie zna i nic o niej nie wie?!:P Jestem w tym wieku, że wygląd mężczyzny ma już dla mnie naprawdę drugorzędne znaczenie. O sprawach materialnych nie piszę bo też nie mam z nimi problemu. Najtrudniej jest dzisiaj znaleźć po prostu mężczyznę- takiego przez "duże M"- dobrego człowieka, mającego zasady, poważnego (lecz z dystansem do siebie i poczuciem humoru)- takiego "na dobre i złe". Tylko tyle i aż (!) tyle.

Gość gość
Ile lat

Gość gość
14:13 Przeprosiny? To jakaś kpina. Jesteś bardzo arogancka. Omijaj mnie z daleka. Z mojej strony możesz liczyć na to samo.

Gość gość
kto z was jest szczesliwy bez kobiety?

Gość gość
Od kiedy zarabiam 10000 miesięcznie Jestem najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi Nie chcę żadnych kobiet i nie chcę seksu nie chce nikogo kto by wtrącał się w moje życie nie chcę żadnej kontroli ani żadnego dzielenia życia z nikim poczucie niezależności i kontroli nad swoim życiem jest i największym szczęściem polecam

Gość gość
a ci co mniej zarabiaja tez sa szczesliwi zyjac bez kobiety ?

Gość gość
Nie. Bo nie mają kasy na podstawowe potrzeby fizjologiczne. W tym sex:p

Gość gość
Jedzą jabłka, pomarańcze, figi, arbuzy, a mogliby dotykać piersi kobiety.

Gość gość
Panowie ile macie lat i czy dobrze wam bez kobiety? piszcie ;)