Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bylam dzis na zakupach i wydalam pol wyplaty zgadnijcie

Polecane posty

Gość gość

ile? Kupilam dwa stoły i lustro nad kominek.

Gość gość
Bylam na tych zakupach paluchem po wyawiwtlaczu allegro. Trwalo to 6 min. Tyle mi zajelo pezepiepszenie dwuttgodniowej doli

Gość gość
A jeszcze dentyste mam jutro. Denttsta zechce 1000zl Rachunki czekają. Swieta za pasaem a ja zeby skonczyc urządzac chałupkę potrzebuję lekko 30koła. O ile nie więcej.

Gość gość
Gdybym tak zarabiala o jedno zero wiecej ..

Gość gość
To ile ty zarabiasz że tylko pół wypłaty ci poszło? Samo lustro by mi ponad pół zjadło 😭

Gość gość
Po roku bylabym juz mega inwestorem. Pamietam swoja ostatnia inwestycje z ktorej musiałam zrezygnowac. A za najdakej rok bedzie mnie stac na wieksza tyle ze juz nie pamietam specyfiki branzy ktorej dotycztła. Skakałam po rynku pracy jak pchla po siersci to teraz mam!

Gość gość
19.13 Wydalam 4500zl Potrzebowalam 2,5 roku zeby z 1700zl zaczac zarabiac prawie 9kola Wykorzystalam do tego cale swoje doswiadczenie. A jest pokaźne. Zarabialam juz na wszystkim robilam wszystko w zyciu oprocz prostytucji

Gość gość
Tak jak liczyłam, mnie stać tylko dla tego że mąż zasuwa po delegacjach bo ja mam najniższą :(

Gość gość
Ale ja marzylam o czyms wiecej. Chcialabym byc tą w rodzinie ktora z nizszej klasy sredniej pociagnela wszystkich o klasę wyzej. Dopiero dzis dostrzegam ze mam lekkosć poruszania sie w wielu branzach. Mam talent bez wątpienia bo zawsze bylam leniwa. Pracuje ciezko, bo inni wywieraja na mnie presje a ja chyba nie potrafie odmawiać, kiedy mi sie kadzi ze ja i tylko ja moge sie czyms zająć. Oczywiscie potrafie powiedziec stop ale dzis juz wiem ze nie warto sie zatrzymywac. Lepiej przec na przod i ze skumulowaną siłą.