Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mogę kupić chłopakowi na święta?

Polecane posty

Gość gość

Wiem że jest jeszcze trochę czasu ale chciałabym mieć jakis pomysł. Otóż w lutym ma 18 lat. W zeszłym roku kupiłam poduszkę z naszym zdjęciem i czekoladę i ładnie zapakowałam w papier. W tym roku myślałam bo już jesteśmy ponad rok razem żeby kupić mu jakąś bluzę fajną i do tego jakieś słodycze ale nww czy to dobry pomysł. Doradzcie coś :)

Gość gość
Nic mu nie kupuj, albo w ogóle nic drogiego. Ten facet i tak Cię zostawi, więc nie ma sensu się wysilać. Po wszystkim będziesz czuła tylko żal i złość na samą siebie, że się starałaś, a on poleciał do innej. Tak kończą wszystkie szczeniackie związki, bez sensu się okłamywać.

Gość gość
Twoje stwierdzenie że i tak mnie zostawi jest śmieszne. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, to związek taki sam powazny jak innych ludzi. Różne sytuacje były nie zawsze fajne i jakoś nadal jesteśmy razem bo się kochamy i tyle :) i nie gadamy sobie misiu pysiu jak inne pary tylko się normalnie zachowujemy xd

Gość gość
Wspomnisz kiedyś moje słowa. Pozdrawiam.

Gość gość
Popuść mu szparki, skarbie. Wystarczy.

Gość gość
Każdy związek może się skończyć, takie są realia nie istotne czy osoby mają 18 czy 30 lat. Ważne jest to jak dojrzałe do wszystkiego podchodzą, więc nie pisz mi jak będzie bo nie wiesz co będzie ;) jak mamy być razem i Bóg tak chce to będziemy a jak nie jest nam to pisane to się rozstaniemy, proste ta zasada dziala u każdej osoby.

Gość gość
Znam osobiście parę która poznała się w wieku młodzieńczym i są razem do dzisiaj, mają dzieci i są szczęśliwym małżeństwem. Wiec nie wrzucaj do jednego wora.

Gość gość
więc nie pisz mi jak będzie bo nie wiesz co będzie oczko.gif x Doświadczone osoby wiedzą a ty jesteś bardzo naiwna :) buta i pewność trzasną tobą o ziemię i wtedy zobaczysz jak wyglądają realia, gość wyżej ma rację.

Gość gość
Głupia kretynka powołuje się na Boga Gdybyś była prawdziwą katoliczką, to nie uprawiałabyś z nim seksu przed ślubem, więc spieprzaj z kafete, Bóg twojego żałosnego związku nie uratuje

Gość gość
Zabawne. Nie uprawiam z nim seksu i widzę że znowu ktoś lepiej zna mnie i wie wszystko o moim związku. Pozatym wierzę w Boga, niby jesteście tacy dorośli ale wychodzi na to że za dużo sobą nie reprezentujecie.

Gość gość
Coś czuję że piszą to zakompleksione kobietki które zostały same bo się zaniedbały i facet polecial do innej, takie są realia kochane

Gość gość
gość dziś Realia to są zapisanie w biologii, psychologii płci oraz statystykach :) ale co mogą o tym wiedzieć nieświadome niedokształcone idiotki, którym hormony rozum przysłaniają

Gość gość
Wypraszam sobie, twój iloraz inteligencji jest poniżej przeciętnej, obrażasz mnie nic o mnie nie wiedząc, to takie dorosłe.

Gość gość
09:14 jak sie pokazujesz tak cię oceniają wcześniej ktoś wspomniał o psychologii i słusznie, nie trzeba znać indywidualnego człowieka wszystkimi rządzą te same prawa

Gość gość
No wy jesteście wykształconymi psychologami i wiecie najlepiej, no przecież :D

Gość gość
Na pierwszą gwiazdkę dałam anala bo trafiło w okres. Troche edukacji z neta, m. in. jak odkrecic słuchawke od prysznica do lewatywy, oliwka dla dzieci i poszło, predzej się schlistał niż poczułam jakikolwiek ból :p

Gość gość
Tak, wiemy najlepiej :) a ty się jeszcze przekonasz

Gość gość
Zauważcie że to nie jest temat który założyłam:) A jak nie macie odpowiedzi na konkretne pytanie to się nie udzielajcie bo chcecie być madre, a wychodzi odwrotnie.

Gość gość
Ja zawsze się z moim facetem na takie okazje kocham, wkładam jego nabrzmiały, żylasty penis do mojej ciasnej, mokrej cipki. I się kochamy wtedy.

Gość gość
W ogóle zdajesz sobie sprawę z tego, że jak nie będziesz miała z nim seksu, to on cię zostawi? Jak byliście niepełnoletni, to spoko, ludzie z tym żyją, ale on nie będzie czekał na ciebie wiecznie. Który, normalny 18-letni chłopak będzie dłużej czekał na stracenie prawictwa? Znasz jakiegokolwiek prawiczka w wieku, nie wiem, 20 lat? Zerwie z tobą w 2019 roku, tak mi coś podpowiada.

Gość gość
Autorka, d*pką to sobie możesz rzucać przed swoim facetem, nie do nas ;) jak jesteś głupia i dobrych rad nie potrafisz przyjąć, twoja sprawa

Gość gość
Głupia to jesteś chyba ty że nie rozumiesz że to nie temat który założyłam

Gość gość
Piszesz że mnie zostawi bo nie będzie czekał, dobre xd znowu nic nie wiesz na temat naszego związku. On nawet jeszcze nie chce bo nie jest gotowy. To takie dziwne że nie każdemu chlopakowi zależy tylko na seksie? :)