Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W co gra ex ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim, mam pewien problem z byłą dziewczyną. Rozstaliśmy się w burzliwej atmosferze zostawiła mnie z mojej winy nie będę oszukiwał - zraniłem ją. Potem próbowałem do niej wrócić spotkaliśmy się pare razy całowaliśmy się itp. Jednak ona mówiła że nie wie czy chce wrócić, bardzo się pokłuciliśmy były wyzwiska wypominanie itp. Ona powiedziała że nie chce mnie znać. Mimo to co 3-4 dni pisze do mnie co słychać ja zawsze odpisuje rozmowa jest normalna bez złych emocji czuje że jest pozytywnie nastawiona. Kiedy troche popiszemy ona nagle przestaje odpisywać przyznam ze wkurza mnie to. Ostatnio napisala co tam slychac i po krotkiej wymianie zdan zaproponowalem jej drinka znow nic nie odpisala a moglaby chociaz odmowic czy cos. Mam ochote jej powiedziec zeby nie pisala do mnie bo miesza mi w glowie od pewnego czasu spotykam sie z kims innym a ona z tego co wiem lata po klubach. Nie chce sie klucic i zrywac tej znajomosci ale jej zagrywki z pisaniem do mnie a potem olewaniem mnie sa bardzo w******jace. W co ta baba gra ?

Gość gość
Spotkaj się z nią i powiedz, co czujesz, to wszystko co tu napisałeś. Otwarcie przyznaj, że ci to przeszkadza, i że poznałeś inną kobietę. Nie znam żadnej kobiety na świecie, która po szczerej rozmowie w cztery oczy, ujawnieniu wszystkiego szczerze, będzie bawiła się w "gierki". Rozmowa, laluś, rozmowa. Naucz się wypowiadać to, co ci siedzi w umyśle :P

Gość gość
Przestan sie klocic to sie dowiesz :)

Gość gość
10.52- "nie chce się kłócić i zrywać tej znajomości" XX Jeśli się nie chcesz kłócić to jednak będziesz musiał zerwać niestety. Tzw. "przyjaźń z ex" jest zawsze niedobrym układem.

Gość gość
Ex jest niepewna Ciebie. Porozmawiaj z nią. Warto rozstawać się w przyjaźni, jak już.

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Też uważam że nie ma nic gorszego niż przyjaźń z exami. Szczególnie jak ma się kogoś nowego.

Gość gość
W co gra? Sprawdza czy jeszcze ci zależy, a jednoczesnie dostajesz karę za to co zrobiłeś. Jesteś też kontrolowany czy nie poznałem kogoś nowego. Jak poznasz to ex nagle zapała uczuciem i będzie chciała żebyś wrócił.

Gość gość
Ja chce się spotkać ale ona nie odpisuje to mam to w d***e. Pewnie niedlugo napisze i znow historia sie powtorzy ale wtedy powiem jej co o tym sadze.

Gość gość
Jak napisze, to wyjaśnij jej szczerze, czego chcesz. Nie rozumiem takich nieudolnych mężczyzn! Zastanawiasz się "w co gra", zamiast wyrzucić to z siebie. Psychiczny!

Gość gość
Ty chcesz chcesz do niej wrocic czy tylko spotykac sie z nia na sex?

Gość gość
Dziewczynko, psychiczna to jest moja ex która nie wie czego chce.

Gość gość
12:22 - a ty wiesz czego chcesz? czy też oczekujesz rad, co masz zrobić, biedny ciapulku? :P

Gość gość
A ty czego chcesz? Zwiazku bez zobowiazan?

Gość gość
No co? Zatkalo?

Gość gość
Exy są dobre do szybkiego, w miarę pewnego seksu. Ale przy nowych znajomościach najlepiej kontakt ukrócić. Gdy nie wyjdzie znów mamić, by darmo ciupciać. I tak to się u pragmatyków odbywa :)

Gość gość
"Ty chcesz chcesz do niej wrocic czy tylko spotykac sie na sex?" Tylko sex