Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

W co gra ex ?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Cze艣膰 wszystkim, mam pewien problem z by艂膮 dziewczyn膮. Rozstali艣my si臋 w burzliwej atmosferze zostawi艂a mnie z mojej winy nie b臋d臋 oszukiwa艂 - zrani艂em j膮. Potem pr贸bowa艂em do niej wr贸ci膰 spotkali艣my si臋 pare razy ca艂owali艣my si臋 itp. Jednak ona m贸wi艂a 偶e nie wie czy chce wr贸ci膰, bardzo si臋 pok艂ucili艣my by艂y wyzwiska wypominanie itp. Ona powiedzia艂a 偶e nie chce mnie zna膰. Mimo to co 3-4 dni pisze do mnie co s艂ycha膰 ja zawsze odpisuje rozmowa jest normalna bez z艂ych emocji czuje 偶e jest pozytywnie nastawiona. Kiedy troche popiszemy ona nagle przestaje odpisywa膰 przyznam ze wkurza mnie to. Ostatnio napisala co tam slychac i po krotkiej wymianie zdan zaproponowalem jej drinka znow nic nie odpisala a moglaby chociaz odmowic czy cos. Mam ochote jej powiedziec zeby nie pisala do mnie bo miesza mi w glowie od pewnego czasu spotykam sie z kims innym a ona z tego co wiem lata po klubach. Nie chce sie klucic i zrywac tej znajomosci ale jej zagrywki z pisaniem do mnie a potem olewaniem mnie sa bardzo w******jace. W co ta baba gra ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Spotkaj si臋 z ni膮 i powiedz, co czujesz, to wszystko co tu napisa艂e艣. Otwarcie przyznaj, 偶e ci to przeszkadza, i 偶e pozna艂e艣 inn膮 kobiet臋. Nie znam 偶adnej kobiety na 艣wiecie, kt贸ra po szczerej rozmowie w cztery oczy, ujawnieniu wszystkiego szczerze, b臋dzie bawi艂a si臋 w "gierki". Rozmowa, lalu艣, rozmowa. Naucz si臋 wypowiada膰 to, co ci siedzi w umy艣le :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przestan sie klocic to sie dowiesz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
10.52- "nie chce si臋 k艂贸ci膰 i zrywa膰 tej znajomo艣ci" XX Je艣li si臋 nie chcesz k艂贸ci膰 to jednak b臋dziesz musia艂 zerwa膰 niestety. Tzw. "przyja藕艅 z ex" jest zawsze niedobrym uk艂adem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ex jest niepewna Ciebie. Porozmawiaj z ni膮. Warto rozstawa膰 si臋 w przyja藕ni, jak ju偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olej j膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 uwa偶am 偶e nie ma nic gorszego ni偶 przyja藕艅 z exami. Szczeg贸lnie jak ma si臋 kogo艣 nowego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W co gra? Sprawdza czy jeszcze ci zale偶y, a jednoczesnie dostajesz kar臋 za to co zrobi艂e艣. Jeste艣 te偶 kontrolowany czy nie pozna艂em kogo艣 nowego. Jak poznasz to ex nagle zapa艂a uczuciem i b臋dzie chcia艂a 偶eby艣 wr贸ci艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja chce si臋 spotka膰 ale ona nie odpisuje to mam to w d***e. Pewnie niedlugo napisze i znow historia sie powtorzy ale wtedy powiem jej co o tym sadze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak napisze, to wyja艣nij jej szczerze, czego chcesz. Nie rozumiem takich nieudolnych m臋偶czyzn! Zastanawiasz si臋 "w co gra", zamiast wyrzuci膰 to z siebie. Psychiczny!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty chcesz chcesz do niej wrocic czy tylko spotykac sie z nia na sex?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczynko, psychiczna to jest moja ex kt贸ra nie wie czego chce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12:22 - a ty wiesz czego chcesz? czy te偶 oczekujesz rad, co masz zrobi膰, biedny ciapulku? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ty czego chcesz? Zwiazku bez zobowiazan?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No co? Zatkalo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Exy s膮 dobre do szybkiego, w miar臋 pewnego seksu. Ale przy nowych znajomo艣ciach najlepiej kontakt ukr贸ci膰. Gdy nie wyjdzie zn贸w mami膰, by darmo ciupcia膰. I tak to si臋 u pragmatyk贸w odbywa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Ty chcesz chcesz do niej wrocic czy tylko spotykac sie na sex?" Tylko sex

Udost臋pnij ten post