Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja jestem jakaś nienormalna bo kocham czaszki?

Polecane posty

Gość gość
Jeśli chodzi o mnie, byłam 1 raz w życiu na wykładzie o Celtach oraz ich kulcie czaszki, bo interesuję się historią, zwłaszcza starożytną i średniowieczną. Wolałabym, żeby historyk z miejscowego Uniwersytetu opowiedział o powstaniu, dziejach i zabytkach okolicznych miejscowości, ale temat o Celtach znalazł się w programie muzeum, więc pojechałam. Miałam wtedy fb od niedawna i w osi czasu zaznaczyłam swoją obecność na tym wykładzie. Od tamtej chwili, co jakiś czas ktoś mnie nęka jakimiś podejrzeniami w związku z jego tematyką, a było to chyba 5 lat temu, wszystko tylko dlatego, że nieopatrznie coś wpisałam na fb. Dlaczego nie jest podejrzewana o nic np. wykładowczyni, która z miliona tematów wybrała właśnie ten, ani żadna z innych osób które tam przyszły, tylko ja? Mam wrażenie, że ktoś lub jakaś grupa koniecznie usiłuje mnie o coś pomówić, cokolwiek by to było. Wiele razy z tego powodu myślałam o samobójstwie, i jeśli nadal będę oskarżana o czyny których nie popełniłam, być może zdobędę się na ten ostateczny krok. Szukajcie prawdziwych przestępców zamiast prześladować niewinnych ludzi.

Gość gość
Myslalas o leczeniu?

Gość gość
gość 2018.11.05 Jesteś tuzinkowa, bo idziesz za modą, w dodatku już trochę przebrzmiałą, i jesteś trochę nienormalna bo wybrałaś sobie akurat ten trend w modzie (a jest mnóstwo innych), do tego piszesz jak down. xxx sama piszesz jak down...