Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

czy ja jestem jaka艣 nienormalna bo kocham czaszki?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chodzi o mnie, by艂am 1 raz w 偶yciu na wyk艂adzie o Celtach oraz ich kulcie czaszki, bo interesuj臋 si臋 histori膮, zw艂aszcza staro偶ytn膮 i 艣redniowieczn膮. Wola艂abym, 偶eby historyk z miejscowego Uniwersytetu opowiedzia艂 o powstaniu, dziejach i zabytkach okolicznych miejscowo艣ci, ale temat o Celtach znalaz艂 si臋 w programie muzeum, wi臋c pojecha艂am. Mia艂am wtedy fb od niedawna i w osi czasu zaznaczy艂am swoj膮 obecno艣膰 na tym wyk艂adzie. Od tamtej chwili, co jaki艣 czas kto艣 mnie n臋ka jakimi艣 podejrzeniami w zwi膮zku z jego tematyk膮, a by艂o to chyba 5 lat temu, wszystko tylko dlatego, 偶e nieopatrznie co艣 wpisa艂am na fb. Dlaczego nie jest podejrzewana o nic np. wyk艂adowczyni, kt贸ra z miliona temat贸w wybra艂a w艂a艣nie ten, ani 偶adna z innych os贸b kt贸re tam przysz艂y, tylko ja? Mam wra偶enie, 偶e kto艣 lub jaka艣 grupa koniecznie usi艂uje mnie o co艣 pom贸wi膰, cokolwiek by to by艂o. Wiele razy z tego powodu my艣la艂am o samob贸jstwie, i je艣li nadal b臋d臋 oskar偶ana o czyny kt贸rych nie pope艂ni艂am, by膰 mo偶e zdob臋d臋 si臋 na ten ostateczny krok. Szukajcie prawdziwych przest臋pc贸w zamiast prze艣ladowa膰 niewinnych ludzi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Myslalas o leczeniu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2018.11.05 Jeste艣 tuzinkowa, bo idziesz za mod膮, w dodatku ju偶 troch臋 przebrzmia艂膮, i jeste艣 troch臋 nienormalna bo wybra艂a艣 sobie akurat ten trend w modzie (a jest mn贸stwo innych), do tego piszesz jak down. xxx sama piszesz jak down...

Udost臋pnij ten post