Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem zachowania mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

nie wiem kiedy mezczyzna jest zainteresowany a kiedy nie ktos wyjasni?

Gość gość
jak się na d**e patrzy to jest zainteresowany .

Gość gość
jesli czyta ksiazke to jest nia zainteresowany.

Gość gość
jak mówi, że jest, to jest, jak nie mowi to nie jest, czego nie rozumiesz?

Gość gość
Kiedy jest uprzejmy, miły, pomocny, adorujacy, chcący bliżej poznać, opiekuńczy, troskliwy, dąży do kontaktu. Akurat jest ktoś taki w moim życiu. Pokazuje, ze jestem dla Niego ważna i ogólnie to sie czuje. Wspaniale uczucie. Pozdrawiam i życzę wszystkim kobietom trwania w tym blogim nastroju, który daje sile na nadzieje na lepsze jutro. Agnieszka.

Gość gość
Haha ha.

Gość gość
gość dziś jak mówi, że jest, to jest, jak nie mowi to nie jest, czego nie rozumiesz? > ona szuka głebszego zrozumienia, a niespodzianka jest że nic głębszego NIE MA, facet to nie baba, wszystko jest zawsze jasne

Gość gość
20:21 Normalnie fantasta... No zaraz wyjdę z siebie i stanę obok...

Gość gość
To proszę, wyjdz i stan. Różnie pokazują zainteresowanie. Ja napisalam z doświadczenia, które teraz pezezywam i jakie widzę zachowanie i jak powinno być. Jeszcze, gdy mężczyzna jest zainteresowany to zachowuje sie jak gentalman, dba bardziej o dobro kobiety niż swoje. No gł. pokazuje, ze Mu zależy.

Gość gość
dziś g. prawda/ kazy zachowuje sie inaczej, debilzmem jest patrzenie, jak się gościu zachowuje i dopasowywanie tego do modelów zachowań. trzeba po prostu k.rwa zapytać dziecko drogie bo się nie dowiesz. ależ te baby som gupie !!!!!

Gość gość
niektórzy zawsze zachowują się jak gentelman, inni zawsze zachowują się jak chamy. nic to nie znaczy, poza tym, jak zostali wychowani.

Gość gość
No ok, wychowanie to jedno, osobowość, szacunek itd. Ja napisalam o sobie jak jestem traktowana przez mężczyznę, który sie we mnie zakochał i tak byłam również kiedyś traktowana będąc w związku.Innego typu zachowań nie znam z autopsji. Wiem, ze są może. Ale ja akceptuje w pełni te, którymi jestem obdarowywana. Sama tez dawalam z siebie zawsze duzo. W tym samym kontekście i moje zachowania szły w parze z tymi, które teraz jest mi dane doświadczać, doznawac. Wsparcie, poczucie zrozumienia, ważności, uznania itd. Zeby jedna osoba nie ciągnęła druga w dol tylko dodawała skrzydeł.

Gość gość
dziś ale nie można zastosować do innych ludzi, kapewu? poza tym, niekoniecznie musisz widziec prawdę bo jesteś zaślepiona.

Gość gość
Pisze codziennie?

Gość gość
Różni są ludzie i różnie okazują swoje zainteresowanie, oczywiście. Ale człowiek instynktownie działa i jeżeli chce okazać komuś zainteresowanie to robi wszystko by je zdobyc. To oczywiste przecież. Jeżeli ktoś nie jest zainteresowany dana osoba to jest raczej takie obojętne zachowanie. Ślepota.... Ludzie często bywają zaślepienie, dlatego należy mieć pewien dystans na poczatku znajomości, gdzie o taki właśnie ciężko w tej początkowej fazie. Ale myślę, ze intuicja tu gra tez dużą role, ale przede wszystkim bycie uważnym i zachowujacym może ten dystans na poczatku. Dopiero potem, gdy zdobędzie sie zaufanie ten dystans jakby zanika. Agnieszka.