Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 Kobiety szaleją za zawodnikami mma. Przyznąjcie się że kręci was walka dwóch samców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 Nie, dzisiejsze kobiety nie kręcą takie prymitywne zachowania. Coś takiego występuje u zwierząt albo ludzi prymitywnych, sprzed tysięcy lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 nie nie kręci mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 No właśnie. Mimo wszystko drzemia w nas instynkty i nawet podświadomie wiele kobiet lubi to oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 Na trybunach ksw siedzi mnóstwo kobiet i bardzo mocno przezywaja te walki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 Nie róbcie z siebie takich boskich istot. To że żyjemy w cywilizacji nie znaczy że przestaliśmy być zwierzętami. I nie nazywajcid ich prymitywami bo są to bardzo odważni ludzie. Nawet najbardziej wykształcone panie doktor czy profesor w sypialni stają się prymitywami i co? To nic złego. Jesteśmy częścią przyrody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 A taki, zawodnik w majtach ma tam jeszcze co? Czy tylko mikrusi pimpelek został? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 Mnie to strasznie kręci. Lubię sobie fantazjowac że walczą o mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 Żeby wejść do klatki i się lać to trzeba mieć wielki jaja. Szacun dla każdego wojownika mma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 Mnie też to nie kręci, nie chciałabym walczącego faceta, wolę mojego spokojnego misia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 A gdyby groziło Ci niebezpieczeństwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 To są prawdziwi gladiatorzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 Nigdy nie miałam sytuacji, żeby mi groziło takie niebezpieczeństwo aby mój facet musiał mnie bronić walką, nawet sobie tego nie wyobrażam, nie żyjemy w epoce kamienia łupanego. Bardziej bym była zdegustowana zaistniałą sytuacją niż tym, że np mnie nie obronił, w ogóle bym nie czuła się zawiedziona. Po prostu taka sytuacja jest dla mnie na tyle nienormalna, że by mi było wszystko jedno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 Jeszcze mogą przyjść czasy że przestaniecie być tacy mega kulturalni z wyższych sfer. Bo gdy zacznie się jakaś wojna to wtedy człowiek zmienia się w groźną malpe ktora zabija. W ekstremalnych sytuacjach tak właśnie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 A gdyby ktoś chciał Cię zg****ic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marlomb 0 Napisano Marzec 15, 2022 Nie znacie życia skoro tak piszecie. Miałam kilka razy taką sytuację. Byłam młoda. ZAKOCHAŁAM się zamieszkałam w bloku ze starszym facetem . Miał wtedy 35 lat. Ja 28. Typ. Informatyka. Bardzo chudy w okularach. Na naszym piętrze mieszkała matka z synem 17 letnim bardzo rozwiniętym. Taka patologia. Parę razy puszczał do mnie głupie teksty. Parę razy klepnął mnie w tyłek. W końcu powiedziałam mojemu facetowi. I to był błąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach