Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyzna kiedykolwiek jest gotowy i chce dziecka zanim nie ma dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Czy zdarza się, że mężczyzna sam z siebie jest gotowy i chce mieć dziecko a nie dlatego, że partnerka nalega? Podobno mężczyzna nigdy nie jest gotowy na dziecko, dopóki nie ma dziecka.

Są tacy którzy chcą. Ale że teraz wiele kobiet oczekuje od mężczyzny tacierzyństwa a nie ojcostwa, dzieci są mało zachęcającą perspektywą.

Gość gość
Ja nie byłem gotowy. Miałem 25 lat i za sobą tylko 10 miesięcy uprawiania seksu z moją dziewczyną gdy dowiedziałem się, że ona jest w ciąży. No cóż. Ślub wzięliśmy wcześniej. Ważne, że ona była moją drugą połówką. Wpadka z miłością życia to nie problem.

Gość gość
Mój od 2 lat planuje dziecko, jesteśmy razem 2 lata 4 mce. Mąż przyjaciółki też bardzo nalegał. Mój Tata marzył o córce.

Gość gość
"Ale że teraz wiele kobiet oczekuje od mężczyzny tacierzyństwa a nie ojcostwa" X A czym się różni tacierzynstwo od ojcostwa?

Gość gość
A czym się różni tacierzynstwo od ojcostwa? x Pewnie tym, że ojciec buduje więzi z dzieckiem i opiekuje się nim, nie tylko płodzi i płaci

Gość gość
Oczywiście że tak. Nie zdecydowałabym się na dziecko, a nawet dwójkę z innym, niż gotowym na dziecko.

Gość gość
Mężczyźni do 30 pewnie, chcą dzieci (w większości) Wolni mężczyźni po 30 i 40 uważają się za skarby, nie chcą ślubu, dzieci, nie umieją gotować, gorzej wyglądają i zarabiają

Gość abece123
gość dziś I jeszcze pierdzą oraz chodzą w pokoszulkach zabrudzonych keczupem. A, no i namiętnie dłubią w nosie (najchętniej cudzym).

Gość gość
A czym się różni tacierzynstwo od ojcostwa? x Pewnie tym, że ojciec buduje więzi z dzieckiem i opiekuje się nim, nie tylko płodzi i płaci X Czyli co po niektórzy panowie chcą tylko pogodzić i płacić, natomiast nie chcą dziecka jak mieliby się nim zajmować .

Gość gość
Mialo być: "Czyli co po niektórzy panowie chcą tylko płodzić i płacić, natomiast nie chcą dziecka jak mieliby się nim zajmować ."