Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość2972

Nie wiem co myśleć :(

Polecane posty

Gość gość2972

To zacznę od tego ze moja mama była z facetem. Nie wiem co było dalej ale się rozstali. Jego poszukuje policja bo oni są dalej w związku itd. Mam 14 lat dodam. Moja mama ma partnera i oni oboje zarabiają na nas czyli na mnie i moja siostrę (mam jeszcze brata i jeszcze jedna siostrę ale oni są już na swoim). I chodzi tu o to ze ja czuje się inna. Cały czas jakieś komentarze jakieś odzywki. Moja mama mowi żebym nie mówiła nic ze cały czas bezsensu się śmieje ze jestem smieciarą najlepiej jakbym się nie odzywała. ( co prawda nie mogę utrzymać porządku ale staram sie systematycznie sprzątać) Ten partner tak samo jak coś źle zrobię już jakieś komentarze właściwie cokolwiek nie zrobię to i tak komentarze. Moi rodzice wola moja siostrę niż mnie... Ten partner uznaje tylko moja siostrę ja to nie tak przy okazji. Nie wiem może to dorastanie. Nie pyskuje chociaż czasami wybucham złością bo już poprostu nie wytrzymuje a naprawdę mam anielska cierpliwość. Cała rodzina śmieje się ze mnie ze będę zakonnica a oni sami zachowują się jak ateiści nie mam pojęcia co mam robić co noc płacze. W ogóle odczuwam ze oni w ogóle nie są moimi rodzicami:/ POMÓŻCIE

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować