Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starania o dziecko

Polecane posty

Gość gość

Jak długo się staraliscie o dziecko? Ja staram się pół roku i czuję że coś jest nie tak . Mam dosyć

Gość gość
Up

Gość gość
My staralismy sie 11 miesięcy i nic... poszliśmy do lekarza, on wysłał do następnego itd az wkoncu trafiliśmy do kliniki leczenia niepłodności... staramy się z ich pomocą juz 2 rok i nadal nic... ☹☹

Gość gość
A co jest przyczyną?

Gość gość
Bardzo słabe wyniki nasienia męża ( jestesmy w trakcie leczenia i szukania przyczyn) A z mojej strony PCOS A co z tym sie wiąże brak owulacji, problemy z kora nadnerczy i Hashimoto... cały zestaw.... zmarnowalismy wiele czasu na zwykłych ginekologow którzy twierdzili ze jestesmy młodzi i na pewno nam się uda, zalecali sie nie stresować i nie myśleć o dziecku a ciaza sama sie pojawi.... nikt nawet nie zaproponował badań!!zaczęliśmy robić je na własną rękę i z nimi poszliśmy do kliniki gdzie rozszerzyli diagnostykę.... jesteśmy już załamani... raz nam się udało.. W styczniu b.r. zaszlam w ciaze ale w 7/8 tygodniu poronilam...

Gość gość
Jesteśmy już załamani cala ta sytuacja... lekarze proponują nam in vitro bo do inseminacji ze względu na zle nasienie sie nie kwalifikujemy... czasem nie mam juz sił do tego wszystkiego... niektórzy rodzą zdrowe dzieci i porzucają je na śmietniku a osoby które o niczym innym nie marza maja z tym tak wielki problem..