Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poradźcie...

Polecane posty

Gość gość

Mój facet czasami używa do mnie przekleństw, dziś np, że jestem pieprz**ęta, bo przeze mnie nie mógł obejrzeć serialu. Serio co mam zrobić, żeby nabrał szacunku? Nie chcę żyć w patoli a kocham go i nie chce odchodzić

Gość gość
Odpowie ktoś czy śpicie?

Gość gość
Śpimy.

Gość gość
może ktoś mądry jednak się wypowie, bo ja nie usnę dopóki tego nie ogarnę :(

Gość gość
zapomnialam dodac ze stąd moje pytanie, czy wasze kobiety też tak mają, czy ciasne dziurki to mit ... dlatego, że jestem taka ciasna będę musiała zostać lesbijką.

Gość gość
Nie zmieni sie nic :) kolezanka ma 30 a jej chlop mial 34, i mowil ze jest ona do niczego,albo ze obiad nie przyprawiony i jest idiotką ze nic nie robi cale dnie :) i jest je&bnieta ze tyle czasu gotuje a nie umie doprawic i tak trwalo 6 mies i go zostawila bo po alkoholu chcial ją pobic

Gość gość
U mnie nie ma agresji fizycznej, a wyzwiska. Nie wiem kompletnie jak postępować, żeby to się nie zmieniło w kompletną patologię, nie chcę być poniżana, itd...

Gość gość
porozmawiaj z nim o twoim problemie. Że to ci się nie podoba. Tylko na spokojnie bo gniewem nic nie wskórasz.

Gość gość
nie zmieni sie nic,taki charakter,tego nie zmienisz, z dzien czy dwa czy tydzien jakimś cudem może by ok bylo,a potem powtorka, poczekaj jak sie upije.

Gość gość
Jeśli jest prostakiem i wyzywa od tak to nic nie poradzisz, jedynie możesz zmienić faceta na innego. Ale też często bywa także kobieta zachowuje się jak idiotka wtedy to raczej stwierdzenie faktu niż wyzwisko.

Gość gość
W sumie nie pije, ale z tym, że taki charakter i może się zmienić tylko na jakiś czas, to może być prawda. Zostawilybyscie faceta z tego powodu? Że zdarza mu się mieć chamskie odzywki, a oprócz tego nie mam zarzutów?

Gość gość
Ja nie dziewczyna :) Niech znajdzie sobie jakąś co też go będzie wyzywała :) To się dogadają :)

Gość gość
Tak. Nie pozwolę na chamskie odzywki bo nie jestem szmata. Tobie też polecam.

Gość gość
Jak tak by mnie wyzywała to bym zostawił,jak często by to było.. raz można czy dwa ,może ma slaby dzien,ale jak się powtarza caly czas to szkoda czasu na taką, czy takiego w twoim przypadku,chcesz byc wyzywana .. na razie to poczatek,pomysl jak by po ślubie było,jak by cie wyzywac mial codziennie i narzekac ze nie zrobilas mu obiadu i cie za to wyzwać..

Gość gość
A tak szczerze wyzywa cię za nic czy robisz coś nie tak? Wyzywać za przesłoną zupę wydaje się nie na miejscu bo to przecież nic takiego, ale jak człowiek przychodzi z pracy głodny i to zdarza się 15 raz w miesiącu to musi w końcu pęknąć nawet najspokojniejszy facet

Gość gość1000007
Wyczuwam trolla :)

Gość gość
Jak przychodzi głodny to niech sam sobie robi żarcie. Proste?

Gość gośćśćść
Ja sam jestem to mnie nie ma kto wyzywać :P Mam lat 30 i sam :P

Gość gość
Nie chodzi o żarcie tylko o debilne rzeczy które robi druga osoba, każdemu się zdarza, problem zaczyna się jak to typ "słodkiej idiotki" która nie musi myśleć bo zawsze jej się udawało jak zatrzepotala rzęsami.

Gość gość
Łobuz kocha najbardziej