Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

siostra buntuje na mnie matkę?

Polecane posty

Gość gość

jestem w 6 mcu ciazy, mam duzo starsza siostrę z która mam problem. Otóż moja mama (mieszka 300 km ode mnie) początkowo bardzo się cieszyła na wieść o pierwszym wnuku. Początkowo, bo ostatnio temat może dla niej nie istnieć. Dowiedziałam się od brata ze jestem w domu mocno obgadywana przez siostrę, ona nawet nie wie prawie nic o przebiegu ciąży(nigdy sama nie pytała, a jak sama chciałam coś jej opowiedzieć to ucinała temat) ale wypytywała o wszytko matkę i komentowała i krytykowała, buntuje matkę ze obciążam ja swoimi sprawami(ciążą!!! serio), że nie powinnam itp. Pojawił się temat zobaczenia wnuka po porodzie, chciałam żeby przyjechali do nas jakieś 2 tyg po porodzie(mąż by ją przywiózł i odwiózł) to oczywiście nie przyjedzie bo to według niej to ja powinnam przywieźć dziecko do babci do obejrzenia(według niej mam wieźć 2 tyg dziecko 300 km autem) . Taty nie mam, brat ma swoja rodzine i sie nie wtraca w to. Próbowałam rozmawiać z mama na ten temat ale ona jest osoba która wszystko wypiera, mentalność Kalego. wyparła się, powiedziała ze jej nikt nie buntuje itp. A na pytanie dlaczego w takim razie nie chce przyjechać to powiedziała " no zobaczymy". bardzo chcialabym zeby moje dziecko mialo dobry kontakt z babcia ale widac z moja głupia siostre to sie nie uda, bo ona jest zazdrosna o mnie. Strasznie mi przykro i nie wiem co robic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować