Gość gość Napisano Listopad 6, 2018 Witam, szukam kogoś kto zorganizuje mi przeprowadzkę w Krakowie. Kogo możecie polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RebecaMaslowska Napisano Listopad 6, 2018 Polecić konkretnie nie, bo osobiście z żadną firmą nie miałam doświadczenia, ale sprawdź sobie ten ranking firm przeprowadzkowych z Krakowa: http://cennik-przeprowadzek.pl/krakow/miasta/malopolskie/. Może tam kogoś znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
durla 0 Napisano Czerwiec 28, 2022 Jeżeli ktoś nadal potrzebuje pomocy w przeprowadzce, to ja mogę polecić firmę Japa&Co, która ma spore doświadczenie i potrafi wszystko szybko załatwić, i to całkowicie bez naszej pomocy. Są naprawdę bardzo pomocni w każdej kwestii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Marzec 27, 2023 Też uważam, że najlepiej zrobisz jak odezwiesz się do firmy Japa&Co. Faktycznie chłopaki są świetnie zorganizowani i całą przeprowadzkę szybko ogarniają. Moim zdaniem lepszych nie znajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igulla 0 Napisano Styczeń 25, 2024 Koniecznie odezwijcie się do Japa&Co. Serio, nikogo lepszego nie znajdziecie. Oni mają takie doświadczenie, że ze wszystkim poradzą sobie sami i to bardzo szybko i sprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach