Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdroszczę innym

Polecane posty

Gość gość

związków i czuję się gorsza od tych ludzi, że nie przynależę

Gość gość
Nie badz zazdrosna tylko wymysl strategie jak to zmienic.

Gość gość
A oni czują się gorsi, że są biedniejsi, brzydsi, gorzej ubrani, nie mają czasu dla siebie, mają gorszy samochod, głupsze dzieci, itd., itp. Trzeba lubić siebie i swoje życie, niezależnie od tego jakie jest, co nie znaczy, że nie będziemy mieli stanów zmęczenia psychicznego, bez tego nich nie da się przeżyć życia.

Gość gość
może chcesz mi w tym pomóc? nie wiem juz co robic

Gość gość
jest mi tez przykro, ze nikt sie mna nie interesuje i ja jestem samotna pod tym wgledem. to mnie smuci. z nikim sie nie spotykalam nigdy, nie pisalam, nie flirtowalam. zawsze sama. gdy juz mam nadzieje, ktos mi sie spodoba nawet, jest jeszcze gorzej, bo sobie wmawiam i wychodzi zawsze tak samo. chyba jedynym sposobem jest izolacja od tego wszystkiego i musze zyc sama dla siebie. moze dla innych bede dziwakiem, ale chociaz bede miec siebie

Gość gość
Ojej, Kubuś się rozpisał i jaki smutny przy tym:( Hahahaha

Gość gość
To weź moja psioche Wojtku Szymonie

Gość gość
mam zly dzieeeeeeen

Gość gość
też tak czasami mam. Że wiem, że jest ze mną coś nie tak, że nie mam nikogo, a wszyscy dookoła mają i mają słodkie dzidziusie itd Ale ja bym dzidziusiów nie chciała, bo to harówka.

Gość gość
mi wiekszosc dziewczyn w zwiazku wydaje sie taka urocza i oh i ah i slodka i piekna, a ja ze jestem taka nieladna i smierdzaca

Gość gość
Zwiazki to pozory, mozna miec męża a on bedzie cie zdradzal. Ja aktualnie spotykam sie z dwoma facetami (bez seksu) i z kochankiem, myślę,że wolne zwiazki to najlepsze rozwiązanie

Gość gość
A ja jestem urocza i wredna, ładna i brzydka, mądra i głupia, poważna i szalona, milcząca i gadatliwa, radosna i smutna,i mało mnie obchodzi zdanie innych o mnie.

Gość gość
to super. mnie niestety obchodzi zdanie szczególnie ludzi lubianych, aktrakcyjnych i popularnych :(( jestem do niczego

Gość gość
A powinno cie obchodzić kochanych kochających tylko

Gość gość
jestem wredna dla tych co mnie zranili, a jak zranili mnie za czesto i za bardzo, to nie wybaczam

Gość gość
a jak masz przyjaciół i wszyscy mają parę, to tego singla nie zapraszają i nawet dobrze, bo wszyscy dookoła się przytulają i liżą, a ten singiel sobie tak siedzi bidny

Gość gość
moja przyjaciolka najblizsza ma chlopaka, ale nie przeszkadza mi to az tak, bo zachowuje sie wzgledem mnie tak samo, jak wczesniej. Ale gdy bylam juz z inna bliska mi bardzo kolezanka na imprezie urodzinowej z jej chlopakiem, ktory tez jest dla mnie kolega (ona byla tam poza planowo troche), to czulam sie przez nia bardzo pomijana. wiem, ze gdyby byla tam bez chlopaka, to by sie inaczej zachowywala, a tak to oni sie liza, a ja jak piate kolo u wozu.. niestety