Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wzmacniacz do głośników?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Za namową kolegi nabyłem nabyłem głośniki na STX M.12.100.8.MC. Grają znakomicie, ale mój wzmacniacz ma tylko 20Wat Jakie polecacie ale z rzędu 100Wat?

Gość gość
Dla tych głośników jedyne dobre miejsce jest w koszu na śmieci.

Gość gość
STX solidna marka, głośniki robione ręcznie w garażu, klejone niechlujnie wikolem (?), produkowane z chińskich elementów, parametry abstrakcyjne. Druga sprawa to jakość stolarki. Poniżej krytyki. Jakby tego było mało, ceny są bardzo wysokie. Naprawdę za te pieniądze można kupić 10 razy lepsze głośniki chińskie, porządnie zrobione z kontrolą jakości.

Gość Edinsp
Ale głupoty pleciesz. Ja mam głośniki marki STX (ponad rok jak się nie mylę) i na pewno są warte swojej ceny. Jak chcesz kupić tanie badziewie to polecam poszukać na bazarku. Te głośniki nie należą do najtańszych, ale są jakościowo bardzo dobre. Mam model W.46.1400.8.MCX i nigdy nikt nie narzekał na nie. Są też dużo tańsze modele głośników tej marki.

Gość antekkro
Przecież STX nie ma aż tak drogich głośników czy wzmacniaczy, jakościowo są dobre a cena i tak jest dość przystępna w porównaniu do konkurencji.

Gość gość
Również posiadam w domu głośniki tej firmy i są bardzo dobre. Firma bardzo solidna i pewna polecam.

Gość edek652
Warto też zapytać sprzedawcy, powinni fachowo doradzić, tak chyba będzie najlepiej ;) ja tak robię często jak kupuje jakiś sprzęt. A głośniki STX nie są zle :)