Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgusia

zablokowali mi konto na fb, więc przyszłam do was

Polecane posty

Gość gośćgusia

się wygadać, stęskniłam się za kafe, tutaj nie dyskryminują sczerości (zablokowali mnie na fb bo powiedziałam, że koleś który osądzał ludzi i krytykował za powierzchowność, sam ma atrakcyjną partnerkę życiową, co więcej nastoletnią. Pokazałam mniej atrakcyjną dziewczynę, z którą może się tak blisko zaprzyjaźnić i chyba się wystraszył, ze miałby spędzić życie z taką mało atrakcyjną i niekobiecą kobietą, więc podał do usunięcia mojego fb, a niech tam i tak za dużo kradł mojej uwagi, którą mogę przeznaczyć na zarabianie fortuny, albo drapanie się po tyłku ). Przyszłam do was, bo Kocham was <3 a poza tym u was nie da się być usuniętym <3

Gość gość
Witame:-) pokaż cycki:-)

Gość gość
O jakim gościu mowa?

Gość gość
nie pokaże cycków wam. Zaraz byście narzekali, że są nieidealne.

Gość gość
17:05 o takim guru, w zasadzie robie z siebie Jezusa, żyje w sekcie z dziewczynami ok 20-30 letnimi, sam ma lat 80. Chciałam pokazać ludziom, zapalonym jego wyznawcom, jego hipokryzję i zakłamanie. Dash Ryshu a co napisałeś?

Gość gość
*on robi z siebie Jezusa, dotyka ludzi, obejmuje, przytula. Tą swoją nastoletnią kochankę, całuję w czółko i pokazuje na facebooku jaki z niego troskliwy kochanek i Jezusek. Chce przejść do historii jak Jezusek i żeby ludzie się do niego modlili i świątynie na jego cześć budowali. Różnych lokatorów mamy na tej planecie.