Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Weritta

Mam 19 lat i rodzina chce mnie wyrzucić z domu

Polecane posty

Gość Weritta

Otóż musze o tym napisac gdyż kompletnie nie wiem co mam robić przeniosłam sie ze studiów dziennych pielęgniarstwo na zaoczne kosmetologie rodzice wogole nie wspierają mnie w tej sytuacji tylko ciagke wyzywają ze mam teraz wszystko sobie sama załatwiać bo nie studiuje tego czego oni chcieli a stwierdziłam ze po co mam studiować cos co nie bedzie mi w przyszłosci sprawiać radości teraz zabieram sie za szukanie pracy a rodzice grożą mi ze wyrzuca mnie z domu dobijają tekstami ze jestem głąbem ze mam s*******ac z tego domu bo i tak nic w zyciu nie osiągnę a gdy powiedziałam ze przez nich mam depresje bo kazdy mnie tylko krytykuje i mam ochotę sie nawet zabić matka odpowiedziała mi na to „ idz przynajmniej bedzie spokoj „ co Jezzcze bardziej mnie dobiło a do psychologa nie pójdę bo mnie nie stać . Oczywiście szukam pracy i chce ja znaleźć ale sie boje ze nie bede w stanie sie i tak sama utrzymać bo płacić sobie za jedzenie studia ubrania i bilety miesięczne a na wyprowadzkę tymbardziej .Naprawde nie wiem co powinnam zrobic bo nawet o alimenty nie moge wystąpić bo bede sama na siebie zarabiać . A dłużej w tym domu nie wytrzymam .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować