Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Weźcie mi powiedźcie czy mam faceta idiotę, bo odnoszę takie wrażenie!!

Polecane posty

Gość gość

Leniwy pan przyszedł z pracy jak zwykle zmęczony (a ja wypoczęta po całym dniu z dwulatkiem *****iwym?!! - nie raz usłyszałam: "bo ty nic nie robisz!!"???) więc jak zwykle nie usypiał naszego syna, ja to robiłam, a ponieważ długo to trwało to przysnęłam z dzieckiem i nie zdążyłam opróżnić wanienki (tego dnia wymigał się nawet od kąpania syna, a wielce umęczony jakby kilofem nawalał, tymczasem on ma pracę umysłową) a trochę więcej niz zwykle nalałam do niej wody, to on sam ją opróżnił jak spałam, ale zrobił to niedbale i widząc że wody jest za dużo wylał ją od razu całą, zamiast najpierw wylewać kilka razy kubełkiem. No i wanna pod wpływem przeciążenia pękła. Od 2 tygodni mogę się doprosić o kupno nowej, wiecznie zmęczony lub nie ma czasu, albo wybiera sobie taką pore by dziecko jeszcze nie spało, pewnie, żebym ja jeszcze dluzej SAMA je zabawiała. jeszcze zwala na mnie że wanienka pękła bo ja za duzo wody nalałam. LUDZIE CZY JA JESTEM Z DEBILEM?!!!

Gość gość
Nie, ty kupiłaś jakieś góowno. Normalna wanienka wytrzymuje nawet napełniona po czubek.

Gość gość
23:19 chyba ci sie coś pomyliło...a wanienka kosztuje około 5 dych. Skąd pomysł, że ja kupiłam?! To on wybierał akurat to. ale na kafeterii widzę po dawnemu: aby tylko babe zgnoić, biedny miś jest bez winy

Gość gość
Czemu prosisz go o kupno zamiast sama kupić nową i tyle?

Gość gość
Nie umiecie ze sobą rozmawiać. Lepiej się szybko tego nauczyć.

Gość gość
gość dziś no faktycznie "aż" 50 zł :D

Gość gość
Ah te afery związkowe. Bo wanna była zbyt pełna... Każdy twierdzi że przy dziecku w domu nic się nie robi.

Gość gość
Już nie przesadzajcie, że siedzenie w domu z dzieckiem to taka ciężka praca. Ja będąc na macierzyńskim i rok wychowawczym odpoczęłam jak nigdy. Codziennie spacery, zdrowe odżywianie, bo miała czas na gotowanie. Teraz moje dziecko jest już w podstawówce, ja w pracy, mąż w pracy, po pracy zajęcia dodatkowe syna, lekcje, obiad na szybko, ogarnięcie domu i ani się człowiek obejrzy jak noc nastanie, nawet na kafe mam czas dopiero o północy jak widać, a jak w domu siedziałam to miałam czas na wszystko.

Gość gość
00:06 Ja tak nie mam. Im więcej mam zajęć, tym więcej mam czasu na wszystko. Jak byłam w domu, to ten czas mi się jakoś rozmywał.

Gość gość
Tak z innej beczki! Jak ty chcesz upchac dwulatka do wanienki? Jak masz wanne to nie masz problemu, jak masz prysznic to proponuj***asenik dmuchany albo taki plastikowy w ksztalcie muszli, bo dwulatek juz dluga sie do wanienki nie zmiesci. A facet jak to favet oni lubia sie wymigiwac od wszystkiego. Ja trzy lata prosilam o uszczelke, a zmienilismy mieszkanie

Gość gość
O kurczę mój 18miesieczny syn już od wielu m cy łapie się w normalnej wannie. Ma tylko mate żeby się nie poslizgnal. Nie bardzo rozumiem twój problem. Ok Mąż nie pomógł, polamal ale weź syna jedź do sklepu i kup wanienke albo ewentualnie zamów na allegro!

Gość gość z wanny
Proszę nie szarpać mnie za rączki ja nie wiem że to z miłości i te Krzyki też nie wiem że to nie na mnie ten pan tatuś tak krzyczy rączki bolą

Gość gość z wanny
Potem będę myślał że tak trzeba alimenty tatuś przysłał? Bo mamusia z drugim tatusiem znowu sie kochają

Gość gość
Awantury rodziców to najgorsza trauma dla dziecka. Pozdrawiam Bezrobotny alkoholik samotnik

Gość gość
To zacznij szukać pracy zamiast p******ic na kafe. I idź na odwyk bo się rzygać chce od takich biernych jełopow którzy się tylko uzalac potrafią. Pozniej rośnie kolejna kaleka jak ta z wanny peknietej.

Gość gość
Nie krzycz na mnie bo ci z monitora piącha wyląduje na ryju

Gość gość
Niektórych tylko na tyle stać stara pobij bo ja się nie dam. A wręcz jeszcze ty zarobisz.

Gość gość
Piertole robotę z wami się nie da pracować

Gość gość
Gdzie nie pójdziesz to cię zaraz w*****a z miłości:)

Gość gość
Jak kilka razy zarobię to będę musiał zrobić ci krzywdę

Gość gość
Gdybyś tak zrobił to po twoim trupie bym przeszła do celu. Zapewniam.

Gość gość
Chyba do celi

Gość gość
Tam też jeśli będzie trzeba.

Gość gość
Ale to bez sensu

Gość gość
Tylko dens ma dziś sens. Pa.

Gość gość
Dobra już się nie wyzewnetrzniaj. Sam sobie robię krzywdę. Staram się nie mieszać w to innych. Nie bij proszę

Gość gość
Stop! "Jadą jadą sanie..."

Gość gość
Nie obchodzi mnie to. Każdy ma swój żywot. W związku z powyższym patrz pierwsze zdanie.

Gość gość
Widziałaś? Po dwóch nutach w saniach leżysz

Gość gość
Ale mi pojechałaś:)