Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie w domach psy trzymają

Polecane posty

Gość gość

co się liżą po jajach, a później wielkie zdziwienie, że dziecko choruje i umiera!

Gość gość
Moja koleżanka jak zaszła w ciążę to uśpiła wszystkie swoje psy i koty, aby nie zaraziły jej dziecka jakimś cholerstwem.

Gość gość
Jak nie lubisz psòw to rybki. Pies a pies jest różnica jak masz jakiegoś mieszańca z mieszańcòw to się nie dziw, są rasy, można sobie wybrać dla siebie jaki ten pies ma być, dla dzieci, agresywny, czy łagodny, myśliwy itp.

Gość gość
Na co dziecko konkretnie choruje i umiera?

Gość gość
Nie lubię psów, bo śmierdzą no i jak poprzedniczka zauważyła liżą się po jajach i flecie a potem ludzi po twarzy.

Gość gość
Ja mam futrzaka małego bardzo lubi się tulić, niech ktoś dla żartów podniesie rękę na mnie to tej ręki nie będzie miał. Pijakòw i patoli nie znosi wyczôwa.

Gość gość
Co ci psy zrobiły? To przecież przez zainfekowanych Ukraińców i antyszczepionkowców dzieci umierają, a nie przez biedne pieski!

Gość gość
Psy mają instynkt. nie lubą fałszywych osób mòj tak ma, nawet jak kiełbase taka osoba chce dać nic to nie da, będzie warczeć i nic z tym nie zrobisz.

Gość gość
Pies w domu śmierdzi . Zawsze jak do kogo wchodzą to czuje psa . Nawet te super wypielęgnowane tak śmierdzą. Pies ok ale w budzie na dworze.

Gość gość
Pies poza tym ma w du pie paskudne robaki, a na sierście wstrętne pchły i kleszcze. Ohyda!

Gość gość
O swojego zwierzaka trzeba dbać, mòj je same mięsko kaszanki nie ruszy :) wie co dobre, i kąpać trzeba i dbać, nieraz ludzie trzymają psy wcale nie dbają potem widać jakie chude albo się mszczą na nich to nie ludzie to bydlaki.

Gość gość
"ość dziś Psy mają instynkt. nie lubą fałszywych osób mòj tak ma, nawet jak kiełbase taka osoba chce dać nic to nie da, będzie warczeć i nic z tym nie zrobisz." hehe no jasne maja instynkt Hitler miał 2 psy które kochał i zesrałby sie za nimi . No rzeczywistsze wyczuły złego człowieka . Pies to pies i będzie lubił l każdego kto da mu żarcie .

Gość gość
Książeczka psa szczepienia itp trzeba dbać, ten co nie dba o psa nie powinien go mieć i tyle, na początku mu się podoba jak mały a potem wyrzucają je w lesie w parku to zwyrodnialcy.

Gość gość
Mojemu psu wczoraj z tyłka wylazł taki mały biały robal i wił się obleśnie na naszej kołdrze, a przecież nasz pies niczego innego jak karma nie je.

Gość gość
Mòj od obcego nie weżmie ani kęsa, ale są psy świnie jak i psy rasowe, też dużo zależy od właściciela czy dba i kocha zwierzaka, to pies też inaczej postępuje.

Gość gośćSylwias
12.56 po pierwsze stosuje się odrobaczanie psiakowi a po drugie są płyny ,krople i szampony przeciwpchelne A tak zupełnie serio to ja też nie trzymam psiaków ani kota w domu

Gość gość
To Idż do weterynarza i zadbaj o niego, w aptece można kupić na odrobaczywienie bez recepty mam nadzieję pare złoty nie żałujesz.

Gość gość
Tak samo szampony na pchły czy obroża przeciwpchłom, tak jak pisałem jak cię nie stać aby zadbać o niego to nie powinniście mieć psa.

Gość gość
A niektóre gospodynie domowe to zmuszają swoje pieski do robienia okropnych rzeczy!

Gość gość
Sam miałeś owsiki też musieli zadbać ., tak samo jak wszy w szkole, tak samo trzeba zadbać o psa, chyba że masz owsiki i wszy i tak ci dobrze.

Gość gość
13:05 Jakie konkretnie okropne rzeczy masz na myśli?

Gość gość
Karmę dla psòw mòj nie tknie, jakieś smakołyki to tak, no ale zapewne lepiej je od Ciebie :)

Gość gość
Może i to śmieszne ale uwielbia kabanosy i golonkę, mielone wędlina czy konserwy mielonka powącha i nie tknie.

Gość poli35
psy mają mniej bakterii w buzi niż twój bachor w pysku idiotko !..ja mam dwa yoreczki i ''żarcia'' od nikogo obcego nie wezmą,na dworze też nic nie podniosą...robaków też nie mają bo są co trzy miesiące odrobaczane...kleszczy ani pcheł też nigdy nie mieli...więc te twoje statystyki to o kant doopy można rozbić albo piszesz po prostu z własnego doświadczenia....jak ty jesteś fleja to i pies nie lepszy :O

Gość gość
Mój kolega rozdeptał kiedyś Yorka.

Gość gość
To fakt pies w ślinie ma związki odkarzające , jak się skaleczysz niech pies poliże nie ma lepszej maści na gojenie, tak natura stworzyła jak pies się zrani to liże swoją ranę.

Gość gość
Ja mam w domu 4 psy i 2 koty. Koty łażą po stole i wyżerają z talerzy. Wszystkie śpią w łóżkach, najczęściej u dzieci, bo mi szkoda mojej drogiej pościeli. Dzieci od małego były lizane po twarzy, śmieszne miny robi taki niemowlak jak go pies liże. Do tego mam jeszcze 7 papug i szopa pracza, żeby było wesoło. Co do szczepień to ja ich nie uznaję I nie szczepię ani dzieci, ani zwierząt. O dobrym zdrowiu głównie decyduje dieta, my jesteśmy we/ga/na/mi, dzieci nigdy nawet mięsa, mleka j jajek nie ruszyły i dzięki temu są zdrowe. Ludziom produkty pochodzenia zwierzęcego do niczego nie są potrzebne.

Gość gość
poli35 tak wiemy nasz 2 joreczki ktore sa twoimi syneczkami hehe wozisz je w wózeczku i ubierasz w ubranka dla niemowlaczków hehehe heheheh Idz ładnie na spacerek z swoimi syneczkami . Psy nie zyja dlugo wiec idz idz .

Gość gość
Co do szczepień nie masz racji, pies załapie nosòwkę i jest po nim, tak samo jak odra bardzo zakażeń to nie jest żart nie ma lekarstwa na to.

Gość gość
gość dziś Ty też liżesz po jajach a potem dajesz buzi swojemu dziecku.