Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie w domach psy trzymają

Polecane posty

Gość gość
"poli35 dziś psy mają mniej bakterii w buzi niż twój bachor w pysku idiotko !..ja mam dwa yoreczki i ''żarcia'' od nikogo obcego nie wezmą," Jak będą głodne to wezmą . Baterii maja więcej bo liza sobie dupę i jaja .

Gość gość
Wiele choròb które występowały przed wojną nie ma,właśnie przez szczepionki i poczytaj kto wynalazł szczepionkę. Jak się nie szczepi potem wracają epidemie. Afryka i imigranci przynoszą te choroby do Europy które już nie występowały!!! tam nie dbają o to, ruchy przeciw szczepionkowe zwiększają ryzyko choroby zakażenia się od tych z Afryki od murzynòw.

Gość poli35
gość 13:40--> doinformuj się tłuku a nie bzdury wypisujesz

Gość gość
gość dziś Ja mam w domu 4 psy i 2 koty. Koty łażą po stole i wyżerają z talerzy. Wszystkie śpią w łóżkach, najczęściej u dzieci, bo mi szkoda mojej drogiej pościeli. Dzieci od małego były lizane po twarzy, śmieszne miny robi taki niemowlak jak go pies liże. Do tego mam jeszcze 7 papug i szopa pracza, żeby było wesoło. Co do szczepień to ja ich nie uznaję I nie szczepię ani dzieci, ani zwierząt. O dobrym zdrowiu głównie decyduje dieta, my jesteśmy we/ga/na/mi, dzieci nigdy nawet mięsa, mleka j jajek nie ruszyły i dzięki temu są zdrowe. Ludziom produkty pochodzenia zwierzęcego do niczego nie są potrzebne jprdl już was widze buahaha hopisi w chatce w lesie

Gość gość
Buahaha juz was widzę hipisi w chatce w lesie

Gość gość
poli35 jesteś tylko kura domowa wiec tłuku możesz pisać o sobie . Pies to tylko zwierze , głupie i bez człowieka do dzisiaj siedziałby w lesie jak wilk . Jak twoje psy będą głodne to wezmą jedzenie nawet od faceta który chwile później kopnie w dupsko . To tylko pies .

Gość poli35
głupia to ty jesteś :O

Gość gość
Pies ma taki instynkt jak coś cię boli lub coś jest nie tak położy się w tym miejscu wyczuwają miejsca chore, nawet możesz o tym nie wiedzieć . Nie doceniacie tego.

Gość gość
Psy śmierdzą blee

Gość gość
Jak go karmisz byle czym to tak samo wydala, jak nie dbasz o sierść to do kogo pretensje?

Gość gość
Tak samo jak tobie dawali by odpadki to byś smierdział czy śmierdziała, czy jakieś zepsuta żywność sraczkę byś miała, te odpowiedzi negatywne wiesz po sobie?

Gość gość
Alergicy nie powinni mieć żadnych zwierząt ale to ich wina nie zwierzątka.

Gość gość
13;56 psy nie są głupie, prędzej jak masz kota to jak kopniesz to cię zje, pies prędzej zdechnie. Kopniesz w kalendarz to kot ma to gdzieś, pies no còż.

Gość gość
Psy pomagały polować zdobywać żywność, mają węch, psy policyjne narkotyki, czy tropić ślady złodzieja czy zwyrodnialca, dla niepełnosprawnych niewidomych, dla obrony. Głupia jesteś ty.

Gość sinokl
Psa nie tylko trzeba mieć ale też dbać o niego. Mój ma nawet przy obroży nadajnik gps https://bezpiecznezwierze.pl/ i jakby się zgubił w smartfon w mig mi pokaże gdzie jest.

Gość gość
Ja mialam psa ale nie lubie zwierzat trzymac w domu. Jeszcze na kota przymknelabym oko, bo kot nie lata jak glupi szczegolnie skaczac i gryzac gosci. Sa czystsze. Pies smierdzi, brudzi i czesto przeszkadza. Jednak jesli ktos lubi to niech sobie ma. Czasem jak ide do znajomej na dzialke, a tam biegaja te ich psy i szczerze wam powiem wkurfiaja. No niby udaje, ze ojej jakie fajne psy ale w glowie mysle zupelnie cos odwrotnego.

Gość gość
No i dobrze, ze psow nie macie. Przyjaciól pewnie tez takich bez psów. Moim na pewno nikt nielubiący psów nie będzie. I wszycy zadowoleni. Lubię psy i psiarzy.

Jakbyście szukali dobrego weterynarza to w  Częstochowie dobra lecznica to Vita  na Kisielewskiego, tam na pewno zawsze dobrze wam pomogą. Wiem, bo mój pies zapadł na parwowirozę i dzięki szybkiej interwencji udało się go uratować.