Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet może rzucic kobietę bo

Polecane posty

Gość gość
jest dużo dorosłych dzieci alkoholików którzy mają swój rozum i nie powielają wzorców

Gość gość
19:47 ok, będę brał pod uwagę to co MOŻE sie stać, i na tej podstawie wyeliminuję takie wredne suki jak ty, które mogą w każdej chwili dostac wścieklizny albo już ją mają.

Gość gość
19:47 ok, będę brał pod uwagę to co MOŻE sie stać, i na tej podstawie wyeliminuję takie wredne suki jak ty, które mogą w każdej chwili dostac wścieklizny albo już ją mają.

Gość gość
Trzeba być kompletnym tępakiem, żeby wierzyć w taki determinizm - jeśli ojciec pił, to syn też na pewno zacznie. Człowiek nie jest automatem, zaprogramowanym na określone działanie. No chyba że ktoś jest w znacznym stopniu ograniczony, tak jak autorka wątku.

Gość gość
Sama nigdy nie związałąbym się z dzieckiem alkoholika, x to się nie wiąż, zmusza cię ktoś? x a nie jestem przecież kryształowa. x No proszę, a w rodzinie nikt nie pił? W takim razie co masz na sumieniu, wyrzuć to z siebie anonimowo. Pomożemy ci się z tym uporać.

Gość gość
autorka wątku? :o chyba ktoś myli osoby jestem autorka ale to nie ja się produkuje o tym że syn na pewno będzie pił bo ojciec pije tylko inna nawiedzona baba

Gość gość
Nie, akurat alkoholizmu w rodzinie nie było :D Temat jest o tym czy MOŻNA tak zrobić. Można, wiele osób tak robi, a tu się ktoś strasznie rzuca i od suk wyzywa. Może sam jest właśnie z takiej rodziny i właśnie pokazuje jacy zrównoważeni są DDA

Gość gość
ale może mi ktoś wytłumaczyć jak można oceniać w ogóle człowieka przez pryzmat jego rodziny? jak ktoś ma np. siostrę prostytutke albo ciotkę to to jego wina? Jak on dobry nie daje?

Gość gość
Jak mówiłam, ja nie oceniam osoby, tylko ryzyko i sytuację. Siostra prostytutka w ogóle by mi nie przeszkadzała, ale już obecność alkoholika w bliskiej rodzinie tak

Gość gość
20:09 wiele chyba nie, bo znam osoby z rodzin i alkoholików i różnych i jakoś ich partnerom to nie przeszkadza bo nie są tacy ograniczeni. Ciekawe jaka ty masz rodzinę i dziwie się ze ktoś mógłby ciebie chcieć taka wredna su/ke

Gość gość
Siostra prostytutka w ogóle by mi nie przeszkadzała, x Bo pewnie sama jestes prostytutką.

Gość gość
Na czym polega moja "wredność"? Że nie chciałabym się związać z kimś za kim ciągną się problemy nawet jak sam nie pije? Poza tym najwyraźniej jesteśmy z bardzo różnych środowisk, bo ja nawet "wielu" znajomych z takich domów nie mam.

Gość gość
Jesteś świetnym przykładem tego jak niezrównoważone mogą być osoby z patologii. Napisałam tylko, że nie spotykałabym się z kimś takim, a ty na mnie i na tę drugą kobietę już drogą stronę obraźliwe teksty walisz

Gość gość
20:09 jeśli ty porównujesz DDA do gwałcicieli i morderców, to nic dziwnego, że ktoś nazwał cię suką. Zasłużyłaś.

Gość gość
To nie byl mój post :) ale dla tej osoby to bez znaczenia, bo nawet uważnie nie czyta. Po prostu krew go zalała i wszystkich teraz od suk będzie wyzywał

Gość gość
20:21 na pewno wszystkich nie będę wyzywał, bo znam mnóstwo dobrych, wrażliwych i miłych kobiet, które w przeciwieństwie do ciebie nie są kąśliwymi suczyskami :)

Gość gość
Dziwne, że miłe kobiety w ogóle się z tobą zadają :) Nie powiedziałam nic wrednego, napisałam tylko, że tak - można kogoś nie chceć ze względu na rodzinę tej osoby. Można bać się ryzyka, że ta osoba będzie uzależniona, że będzie miała zaburzenia emocjonalne związane z traumami z dzieciństwa. Można zwyczajnie nie chcieć mieć nic wspólnego z rodziną tej osoby - nawet jak sama osoba jest normalna.

Gość gość
Ze mna zadają sie wyłącznie miłe kobiety, bo każę spadać na drzewo takim sukom jak ty. A jaka była dysfunkcja twojej rodziny, że wychowali cię na podłego babiszona? Nie chciałbym mieć z nimi nic wspólnego.

Gość gość
Nawet nie potrafisz się określić co jest we mnie podłego. Co to w ogóle za podejście, że jak kobieta nie chce się wiązać z pierwszym lepszym który na nią poleci to jest "wredna"?

Gość gość
Podłe jest w tobie potepianie człowieka za coś, co od niego nie zależy. I nie opowiadaj że ktoś na ciebie leci, bo chyba tracisz kontakt z rzeczywistością.

Gość gość
Kogo niby potępiam? :D i jak? Mam też męża, czyli ktos jednak poleciał. Miałam też wybór nieco lepszy niż opcja jak ta w temacie

Gość gość
szkoda nawet komentować posty tego podłega babsztyla który ocenia kogoś na podstawie tego na co nie ma wplywu

Gość gość
Całkiem możliwe, że mąż sie przez ciebie rozpije. Jesteś typem kobiety generującej alkoholizm u partnera. A jak juz z tobą nie wytrzyma, to cię porzuci.

Gość gość
Dalej nie napisałeś jak cię oceniłam (bo przecież o tobie mowa, prawda?)

Gość gość
Skłonności do uzależnień wynosi się jednak z domu, do tego geny. Mało osób które nie mają w rodzinie historii uzależnień (nie tylko od alkoholu) zaczyna pić - i związki nie mają tu nic do rzeczy. NAwet gdybym była podłą harpią...ale skoro tak twierdzisz to tylko kolejny powód żeby takie kobiety jak ja nie brały się za osoby które mają większe ryzyko rozpicia :D

Gość gość
a ile to jest ludzi którzy nie mieli nikogo pijanego w rodzinie a chleja na umor idź juz spać wredna krowo

Gość gość
20:52 W samo sedno , tez tak myślę.

Gość gość
Nie wyzywaj nikogo.

Gość gość
Skłonności do uzależnień wynosi się jednak z domu, do tego geny. Mało osób które nie mają w rodzinie historii uzależnień (nie tylko od alkoholu) zaczyna pić x Bzdury kompletne. Historia rodzin tego nie potwierdza. Ojciec mógł pić, a syn widząc to unika alkoholu przez całe życie, i na odwrót. Przestań sie oszukiwać. Alkoholizm jest często uwarunkowany zewnętrznie, faceci bardzo często piją przy złych kobietach, które trzymają ich na krótkiej smyczy i wyżywają się na nich, dzieciach i innych ludziach. Twoj na pewno się rozpije, to kwestia czasu, chyba że nie mieszkacie razem :)

Gość gość
21:07 to nie mój wpis, ale zgadzam się z nim.