Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet może rzucic kobietę bo

Polecane posty

Gość gość
21:13 a ty nie porównuj ludzi do gwałcicieli i morderców.

Gość gość
Akurat skłonności do uzależnień wynosi sie z domu, to naukowy fakt

Gość gość
"suka". "krowa"....miły gość :D

Gość gość
Tej osoby co porównywała DDA do morderców nawet nie ma już chyba w temacie. Ale skoro o mordercach mowa - z dzieckiem mordercy też nie związałabym się

Gość gość
20:18 chyba wyzej srasz, niz d**e masz, wiec uważaj, bo mozesz boleśnie kiedys na te d**e upaść;) moze ci sie tylko wydaje, ze nikt z twoich znajomych nie pochodzi, bo żyją normalnie (kolejne potwierdzenie, ze powielanie wzorców to mit), bo nie chcieli po prostu o tym mowić, człowiek sie wstydzi takich wyznań. Ja mam wielu normalnych znajomych, a gdzies z czasem, kiedy sobie zaufaliśmy, dotarły do mnie głosy, ze w ich rodzinach były problemy:/ mozna sie bardzo zdziwić. Nie cierpię takich ludzi jak ty, chcesz wyjsc na światła mądrale, a po takich wypowiedziach jak "pochodzimy z rożnych środowisk" widac jak ci słoma z butów wystaje:O bo od razu chcesz człowieka poniżyć.

Gość gość
Całkiem możliwe, że maż się przez ciebie rozpije. Albo cię porzuci.

Gość gość
szkoda nawet komentować posty tego podłega babsztyla który ocenia kogoś na podstawie tego na co nie ma wplywu

Gość gość
Całkiem możliwe, że mąż sie przez ciebie rozpije. Jesteś typem kobiety generującej alkoholizm u partnera. A jak juz z tobą nie wytrzyma, to cię porzuci.

Gość gość
Faceci się żenią bo kobieta nalega, a jak pokaże prawdziwe ja, to uciekają do milszej i bardziej empatycznej.

Gość gość
Człowieczku...ja nikogo nie oceniam. Tylko stwierdzam, że z kimś takim nie mogłabym się umawiać. Nie twierdzę, że takie osoby są złe, nie przypisuję im żadnych cech. Po prostu nie chciałabym mieć tak bliskich relacji z taką rodziną. Nadgorliwa teściowa potrafi rozwalić małżeńśtwo, a co dopiero teść alkoholik

Gość gość
Skłonności do uzależnień wynosi się jednak z domu, do tego geny. Mało osób które nie mają w rodzinie historii uzależnień (nie tylko od alkoholu) zaczyna pić x Tak się oszukuj. Piszesz same bzdury bez pokrycia w faktach.

Gość gość
a ile to jest ludzi którzy nie mieli nikogo pijanego w rodzinie a chleja na umor idź juz spać wredna krowo

Gość gość
Ja też bym się nie związał ani z morderczynią, ani z psychopatką, ani z córką morderców, ani psychopatów.

Gość gość
nie da się być miłym dla tak podłogowe człowieka który uważa się za lepszego tylko dlatego ze ktoś urodził się w rodzinie w której były problemy

Gość gość
Tak też się zdarza, ale zazwyczaj okazuje się, że w rodzinie były inne uzależnienia lub innego rodzaju problemy. W tym nie ma nic wrednego - statystycznie dziecko alkoholika ma większą szansę być uzależnione. Nie musi, ale może. I samo to nie jest nawet moim głównym problemem w tym wypadku, o czym parę razy pisałam

Gość gość
21:07 to nie mój wpis, ale zgadzam się z nim :)

Gość gość
ciężko być miłych dla tak podłego człowieka który uważa się za lepszego od kogoś tylko dlatego ze urodził się w takiej rodzinie z problemami i nie miał na to wplywu

Gość gość
Nie twierdzę, że ktoś jest ode mnie gorszy. Wręcz jestem pełna podziwu dla osób które wyszły z takich domów i są na prostej. Nie muszę się jednak z kimś takim wiązać, a o tym jest temat.

Gość gość
ciężko być miłym dla kogoś tak podlego kto uważa się za lepszego od kogoś tylko dlatego ze urodziła się w takiej rodzinie a nie innej

Gość gość
płyta ci się trochę przycina

Gość gość
Ja też bym się nie związał ani z morderczynią, ani z psychopatką, ani z córką morderców, ani psychopatów.

Gość gość
Płyta się jej nie przycina tylko kafeteria nie wyświetla postów i nie wiadomo który został wysłany. Zhackowałeś forum, przyznaj się.

Gość gość
Te powtarzające się posty są jego

Gość gość
Płyta się jej nie przycina tylko kafeteria nie wyświetla postów i nie wiadomo który został wysłany. Zhackowałeś forum, przyznaj się.

Gość gość
Dobrze ci się pisze? Bo inni mają cały czas 504 Gateway Time-out

Gość gość
Też mi to co jakiś czas wyskakuje, wystarczy stronę odświeżyć raz czy dwa

Gość gość
U mnie to nie wystarcza.

Gość gość
no to nie wiem

Gość gość
Poza tym, że odrzucam wredne babska i psychopatki, to nie związałbym się np. z aborcjonistką. W mojej rodzinie takie rzeczy były NIE DO POMYŚLENIA. A gdzie indziej - czemu nie, mimo że chwalili sie trzeźwością.

Gość gość
Więc jak widzisz, też masz jakieś tam swoje wymagania. Dla ciebie to aborcja, dla mnie alkoholizm (i inne uzależnienia) w rodzinie