Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrażona teściowa

Polecane posty

Gość gość

Moja teściowa strzeliła focha, bo powiedziałam jej, że nie przyjdę na jej imprezkę urodzinową z okazji 60 urodzin. Mąż zresztą też powiedział, że go nie będzie. Imprezka wypada 1,5 tygodnia po mojej cesarce więc będę obolała po operacji, w połogu i z noworodkiem, oraz ze zbuntowanym dwulatkiem. Jestem wkurzona i potrzebuję się wygadać.

Gość gość
Obraziła się to masz spokój. Nad czym się zastanawiasz ? Olej ją sikiem prostym.

Gość gość
Chyba na tyle twoja teściowa powinna cię zrozumieć ze bedziesz dopiero co po porodzie i możesz się kiepsko czuć,a nie obrażać się

Gość gość
gość dziś Chyba na tyle twoja teściowa powinna cię zrozumieć ze bedziesz dopiero co po porodzie i możesz się kiepsko czuć,a nie obrażać się X Też myślałam, że to będzie zrozumiałe. Nawet nie chodzi o mnie, ale nie zabiorę 1,5 tyg noworodka w takie duże skupisko ludzi w sezonie grypowym :/

Gość gość
To nie idź. Widocznie Twoja teściowa ma 60 lat ale emocjonalnie ma z 5. Moja tez się obraziła kiedy nie chciałam iść na imieniny 5 tyg po cc. Poszłam i jeszcze jej mało było bo chciała zebyśmy siedzieli do nocy. Chciała się chwalić naszym dzieckiem i zaprosiła parę osób. Później nie przyszli i byliśmy tylko my z moimi rodzicami. Na świętach tez zawsze jej mało.