Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miejsce na lunch

Polecane posty

Gość gość

gdzie chodzicie zjeść lunch? Polecacie jakieś miejsca? Chodzi mi głównie o okolice CH Korona (Wrocław) bo mam blisko :)

Gość gość
zajdź tam do charlie food and friends :) ja tam lubię to ich jedzenie. I uwierz mi - bez problemu znajdziesz tam coś dla siebie bo mają i ryby i mięso, jakieś makarony, warzywa...

Gość gość
w koronie masz mnóstwo fajnych miejscówek :) przejdź się tam do strefy gastronomicznej i na pewno znajdziesz coś co się zainteresuje

Gość liliaaaaaanka
Byłam w weekend w charlie food and friends ;) wzięłam na wynos obiad do domu. Wszystko nam smakowało :) dobrze tam gotuja, trzeba to przyznać:)

Gość gość
a nie lepiej samemu sobie gotować?Przynajmniej wiesz co jesz....

Gość zuzula90
bez przeasdy :) czasem można pozwolić na jedzenie na mieście, szczególnie lunch. Tym bardziej że wiele lokali serwuje teraz takie zdrowe posiłki :)

Gość gość
zgadzam się z osobą powyżej. Grunt to równowaga :) oczywiście lepiej samemu robić sobie posiłki, ale od czasu do czasu warto sobie trochę pofolgować i zjeść coś na mieście. A w Charlie Food & Friends można sobie wybrać spośród różnych opcji (mięso, warzywa, ryby...) i zjeść tyle ile się chce :)

Gość ginka1
akurat w okolicach Korony jak i w samym centrum handlowym to jest w czym wybierać :) próbuj, testuj i dawaj znać co polecasz :)

Gość blinda
ja jadłam w charli food w krakowie, bo są w bonarce i jesli mają podobny poziomu was we wrocku to faktycznie polecam :)

Gość gość
a preferujesz jakąś konkretną kuchnię czy jest Ci wszystko jedno? WIesz, chodzi mi o to czy może jakaś kuchnia azjatycka, jakieś pasty a może ryby?

Gość gość
jak tak czytam o tych wszystkich miejscach to aż bym zjadła teraz to wszystko... niestety - jest późno i dieta ;)

Gość gość

w koronie masz przecież strefę gastronomiczną i tam to jest do wyboru do koloru jedzenia 😉

Gość ilonaaaa

widzę, że nie tylko ja lubię wpaść do Charlie Food And Friends 🙂 ale rozumiem to: dobre jedzenie za niewielkie pieniądze - to się ceni. Do tego mają przepyszne wyciskane soki 🙂

no i dzięki wam wiem, gdzie sobie pójdę w poniedziałek na obiad 😄 hehehe! zobaczę, ocenię i dam znać:)