Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla tesciowej od tesciowej

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny. Moja tesciowa robi impreze urodzinowa z okazji 70 urodzin. Zaprosila tez moich rodzicow. Uwazam, ze to ladnie ze Jej strony. Swiadczy tez o szacunku wobec mnie. Moja mama zastanawia sie co kupic w prezencie? Prosze o pomysly , powazne komentarze.

Gość gość
Jakiś złoty drobiazg, bransoletka? Może eleganckie etui na coś? Wiesz, i moja mama (70 lat) i moja teściowa lubią rzeczy starannie wykonane, kupione z myślą o nich. O, ja z kolei mojej cioci, ta grupa wiekowa, kupiłam jedwabną chustę z reprodukcją znanego obrazu. Oryginalna dosyć rzecz i piękna. Nie zapłaciłam jakoś strasznie dużo.

Gość gość
Tak, jedwabna chusta, to byłoby to. I przydatne na tę porę roku, bo jedwab otula, jest naprawdę ciepły i przyjemny. I jest to już coś luksusowego, bardzo eleganckiego, ułatwiającego jakieś nowe stylizacje (dobierasz rękawiczki i jest klasa). Można wybierać w sporym przedziale cenowym.

Gość gość
Dzieki dziewczyny:)

Gość yolka654
uwazam, ze kwiaty to bedzie trafiony prezent... www.kwiatowaprzesylka.pl dziala chyba codziennie, mozna wyslac bez wychodzenia z domu

Gość libero942
super te kwiaty :) ja korzystam z https://www.tokante.pl maja super kosze prezentowe kazdy znajdzie cos dla siebie :)