Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z chlopakiem, a dokładnie z chłopakiem który mi sie podoba od kilku miesięcy. Mam wrażenie, że po raz pierwszy sie zakochałam i dlatego nie chce stracić znajomości z nim. Problem głownie polega na tym, iż zaczęliśmy się spotykać na początku sierpnia. Zapraszał mnie do kina, wspólne wyjazdy, ale każdy z nas bał się postawić jakiś pierwszy krok. Zdarzyło się, że podczas jazdy autem położył mi dłoń na noge co sprawiało, ze czulam zainteresowanie z jego strony i również to pokazywałam uśmiechając sie . Ale ostatnio zauważyłam, że kiedy spotykamy się gdzieś na mieście ze znajomymi jakby nie pokazuje tego zainteresowania powie kilka słów i koniec. Sprawia to, ze czuje sie zmieszana i nie wiem co mam o nim myśleć. Mam wrażenie, ze kontakt nam sie powoli urywa chociaż czasami coś napisze, ale rozmowy za kazdym razem wygladaja tak samo, czyli bezsensowne co tam i takie naciągane tematy. Już nie wiem co mam o tym myśleć. Odpuścić czy próbować?

Gość gość
Nie macie sobie nic interesujacego do powiedzenia wiec nuda zabija wasza znajomosc