Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta partia PO to naprawde dziwni sa.

Polecane posty

Gość gość

Nie mam tv i nie ogladam wiadomosci itp. Nie interesuje sie tym tematem ale jak wchodze na pocztę email i czytam te nagłowki, ze PO zabrania marszu niepodleglosci, bo policja ich nie upilnuje to az rece zalamac. Jest bardzo duzo osob uczestniczacych w marszu ale nie znajdujacych sie w zadnej ze zwolennikow partii politycznych. Zamieszki sa rowniez po meczach niech zabronia wiec pilki noznej w PL. KOD, czarne marsze to tez chyba czas zlikwidowac i zabrobic. Niby tacy demokraci ale zabraniaja, sklocaja, manipuluja.

Gość gość
Po to globalisci i komunisci. Oni w ramach wolnosci odbieraja wolnosc tym, ktorzy nie sa z nimi.

Gość gość
Ja tez tego nie rozumiem . Niby tacy nowocześni tolerancyjni a boja sie tego marszu jakby każdy tam z siekiera biegał .

Gość gość
A z tej zlosci ze nie rzadza to az ich trzesie. Minely czasy przekonujacego Tuska. On rzeczywiscie byl przekonujacy, a teraz masakra. Przesadzaja.

Gość gość
Gdyby byli inteligentni. Taki intekigentni za jakich siebie maja to ugrywaliby inteligentnie a nie jakimis cyrkami. Uwazaja sie za lepszych a wszyscy tam tacy sami. Jednego uja warci

Gość gość
Niech ida sie poskarzyc na wlasny kraj do pani Kanclerz Angeli. A najlepiej to niech wojsko nasla na nas zeby nas pozabijali.

Gość gość
Wszystkie posty pisane przez jedną osobę ? ;)

Gość gość
Jesli chodzi o wpisy to moje sa 2

Gość gość
racja... miesiączek prezesa upilnowali, to i z setkami neonazistów sobie dadzą radę!

Gość gość
Co tam po, kosmici są wśród nas i nikt nie reaguje:(:(((:(

Gość gość
Szczerze? Mnie już denerwują wszystkie opcje polityczne, byle dorwać się do koryta... To na co potem idą pieniądze z podatków to aż trzęsie człowieka. Teraz były samorządowe i u mnie np. wypłynęło ile układów, ukladzikow, sprzedaży ziem za grosze swoim znajomym. Rączka rączkę myje i tylko ci bogaci mają coraz więcej, a biedny Kowalski boi się, że spóźnił się z zapłata rachunku

Gość gość
Mnie dziwi jedno setki policjantów siedzi sobie na lewych L4 (zawsze płatne 100 %) i co ? i nic .

Gość gość
Dlatego w przyszłych wyborach parlamentarnych głosujcie na Biedronia!!!

Gość gość
gość dziś Co też zamierzam uczynić, i nie tylko ja :)

Gość gość
Fas\zyści z PO.

Gość gość
ma się zjechać naziolstwo z całej Europy, żeby pod przykrywką obchodów święta niepodległości robić zadymy i wykrzykiwać rasistowskie hasła. HGW tego nie chce, szczególnie, że nie ma policji do zabezpieczenia tego rozpieprzu. Serio tego nie łapiecie? A potem jest wielkie oburzenie, kiedy mówi się, że pislamiści to mało inteligentni są.

Gość gość
Jakoś do tej pory tylko za PO były burdy. Za pisu był spokój. A dlaczego mam głosować na Biedronia, czym on się wykazał poza demonstrowaniem swojej orientacji?

Gość gość
Jaki spokój za PiSu??? Chyba w lesie mieszkasz o bez prądu. Codziennie szczucie, awantury, dzielenie na lepszych i gorszych, wyzywanie, wyganianie z własnego kraju! Nawet dzisiaj rano pani Kaja Godek powiedziala ze jeśli ktoś nie chce mieć wydrukowane na okładce paszportu "Bóg Honor Ojczyzna" to ma natychmiast paszport oddać i wypieprzać z Polski!!! To jest ten twój spokój???

Gość gość
Kaja Godek jest nawiedzona Ona powinna sie leczyc . Juz nie przesadzajmy bo na te marsze chodzą tez normalne spojone rodziny . Nie każdy biega tam z siekiera.

Gość gość
Może i powinna się leczyć ale to ulubienica PiSu! Jak to świadczy o tej partii???

Gość gość
Dokładnie, w każdej frakcji politycznej znajdzie się ktoś nawiedzony. Nie wrzucajmy do jednego wora. A zakazywanie Polakom świętowania okrągłej rocznicy wolnosci jest niekonstytucyjne, ci co najgłośniej krzyczą konstytucja nigdy nawet nie mieli jej w ręce. A pani HGW nie jest Polką więc wszystko jej jedno, już dosyć zresztą nazbierala na oszustwach z kamienicami, ona i jej mąż.

Gość gość
Jak zakazali marszu równości to bylo wielkie halloloo "brak tolerancji , każdy moze wyrażać swoje poglądy " Teraz zakazują marszu niepodległości w której uczestniczą głownie rodziny z dziećmi i to jest ok ?

Gość gość
A wg mnie Ty Ty nie jesteś Polką, bo pchasz swój własny kraj w ręce nazistów!!! Dobrze Hanka zrobiła że zabroniła pracować temu dziadostwu! A tobie świętować nie zabroniła, więc skończ szczuć.

Gość gość
Godek nie jest ulubienica PISu . Jakby byla to juz dawno miałabyś całkowity brak aborcji .

Gość gość
*paradowac nie pracować

Gość gość
gość dziś Godek nie jest ulubienica PISu . Jakby byla to juz dawno miałabyś całkowity brak aborcji xxx A kto jej dał pracę w spółce skarbu państwa??? Nie PiS czasem?

Gość gość
gość dziś Oan jest nawiedzona ale nie jest glupia . Moze miec swoje poglądy tak jak inni . W Słupsku masz prezydenta który jest gejem i co ?przeszkadza komuś ze sypia z facetem?

Gość gość
Ja nie jestem z Warszawy ale uważam, ze Polacy maja prawo do tego marszu .

Gość gość
Polacy tak, naziści nie!

Gość gość
No przecież wasz ukochany Mateuszek z Andrzejkiem organizują marsz więc idźcie w ich marszu jako jedyni, prawdziwi, pod znakiem itd.