Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta partia PO to naprawde dziwni sa.

Polecane posty

Gość gość
A kto to są ci naziści, tylko konkrety proszę. Bo jeśli chodzi o grupkę kilkunastu osób na kilkudziesięc***ysięczny marsz to sorry, ale równie dobrze można szukać dewiacji wśród homoseksualistów, księży, piosenkarzy itd. Marsz się odbędzie i będę na nim ja z mężem i dziećmi z biało-czerwonymi flagami. A ta co broni HGW to sama jest nazistką i polakożercą.

Gość gość
Mateuszek wam organizuje naprędce marsz bez nazistów więc o co wam chodzi? Idźcie i swietujcie!

Gość gość
A kto to są ci naziści, tylko konkrety proszę. xxx Wszyscy którzy krzyczą "Polska dla Polaków", wszyscy którzy "zamawiają pięć piw" i wszyscy którzy powtarzają wierszyk "tylko pod krzyżem..."

Gość gość
Poglądy może mieć. Prywatnie.

Gość gość
Tylko antypolakom i pewnej grupie wyznaniowej przeszkadza ten marsz. Ja nie urodziłam się w Polsce, mój tata nie jest Polakiem i mam nieco ciemniejszą skórę niż tyowa Polka a mimo to już 3 raz pójdę w marszu. A w ramach ciekawostki mogę wam powiedzieć, że znajoma odbywająca jakiś staż czy praktykę wyborczej usilnie starała się wyciągnąć ode mnie zwierzenia o prześladowaniu rasistowskim, że niby mnie ktoś prześladuje. Była bardzo zawiedziona że nikt mnie nie ubliża ani nie dyskryminuje i na 10 lat pobytu usłyszałam może ze dwa komentarze, jeden od dziewczynki kilkuletniej że "mama patrz Cyganka", a drugi od podchmielonego pana że taka ze mnie ładna czekoladka ale te komentarze były nawet zabawne

Gość gość
Witamy pisowskiego trolla!

Gość gość
A dlaczego Polska dla Polaków ma negatywny wydźwięk? Oczywiście, że Polska dla Polaków, ale nie: Polska TYLKO dla Polaków. Jakoś pracują ze mną osoby innej narodowości i wszyscy mówią, że jesteśmy gościnnym i tolerancyjnym krajem i że u nas jest bezpiecznie bo nie ma radykalnych islamistów.

Gość gość
Biedny człowieku z obsesją, ja nie jestem zainteresowana polityką i piszę tylko to co myślę na temat marszu.

Gość gość
Jak ten kraj zdurnial, po to komuna została obalona aby każdy wsior szczuł jednego na drugiego. Chyba te ledy rzeczywiście ogłupiają i oślepiają.

Gość gość
gość dziś Ciekawe, gdzie mieszkasz? Bo mam kolegę, mieszka we Wrocławiu, w Polsce od urodzenia, miły, normalny tylko właśnie skórę ma "kawa z mlekiem". I sama słyszałam, jakie hasła w jego stronę padają, w autobusie, pubie, sklepie. Ba, nieraz i mi czy innej osobie z nim przebywającej się oberwało "bo jak tak można ze śmierdzącym czarnuchem"... Więc wybacz, ale w twoją bajeczkę w życiu nie uwierzę.

Gość gość
To ja z 13.51. 6 lat mieszkałam w pewnym 100tys mieście w małoposce a prawie 4 lata w Warszawie. Nie wiem może na kobiety inaczej patrzą. Mam jeszcze 2 braci i nic nie wiem żeby ktoś im ubliżał a jeden z nich ma naprawdę ciemną cerę.

Gość gość
Polska dla Polaków co w tym złego ? gdzie tu niby rasizm ?

Gość gość
13.58 ale pieprzysz. Może jakiś tępy dres raz tak powiedzial ale nie wierzę że we Wrocku tak się działo, mieszkałam tam 5 lat na studiach i chodziliśmy całą paczką a w tym ludzie z Maroka, Wietnamu i Libii i nikt nikogo nie wyzywał, tam ludzie są przyzwyczajeni do wielokulturowości i nikogo nie dziwi Afrykańczyk czy Azjata.

Gość gość
W po dziwni ludzie, a w PiS sami normalni, hm.., nawet sam prezes z tym by się nie zgodził.Moze nie dzielmy na Po i PiS, a podzielmy na mądrych i głupich, chyba że ktoś jeszcze nie ma diagnozy, jak autor tego prova.

Gość gość
14.12 dobrze piszesz. Niestety partie polityczne same dzielą i skłócają Polaków. Wszędzie znajdzie się ktoś głupi i ktoś mądry. Tylko nie wszyscy chcą dostrzec dobro w drugim.

Gość gość
Dokładnie, wszędzie znajdą się mądrzy i glupi, ale od jakiegoś czasu jest wysyp tylko tych mądrych:(

Gość gość
Teraz wyszło ze każdy kto berze udział w takim marszu jest niebezpieczny i jedzie tam tylko po to zeby komuś przyłożyć .

Gość gość
Jedni i drudzy moga manipulowax, skakac na rzesach ale ludzie wyczuwaja takie glupie dzialania.