Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

POOOMOCY

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie bo się wykończę. Od pewnego czasu a dokładnie 7 miesięcy spotykam sie z dojrzałym mężczyzną-Ma on 28 lata.Ja mam 18.Dzieli na nas jak juz zauważyliście 10 lat.I możę to wyda wam sie dziwne ale naprawdę sie dogadujemy.Mamy podobne gusta w muzyce i wielu innych sprawach. Ja czuje ze sie w nim zakochuje,a on coraz częśćiej podkreśla tą różnice wieku.Boi sie ze go zostawie za pare lat bo sie znudzę ale ja znam siebie i wiem ze tak by nie było.On zaczyna być moim całym światem:( I nie wiem co mam zrobić zeby on przestał sie bać. Powoli sie ode mnie oddala.Na początku rozmawialiśmy, zaaczeliśmy pisać, spotykać się i coraz czesciej mi pisze "słońce" bardzo mi sie to podoba ale juz nie wiem co sobie mam myslec o ym wszystkim . A teraz mówi że ja taka młoda a on niby stary.On jest wspaniałym facetem i nie chce go stracić.Wiec powiedzcie mi jak ja mam do niego dotrzeć?Jak mu wytłumaczyć zeby przestał myśleć negatywnie a pozytywnie, jeśli chce być szczęśliwy.Jak mu udowodnić to skoro on sie zamyka na moją miłość.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować