Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie iść na studia by mieć dobrze płatną pracę ?

Polecane posty

Gość gość

PWSZ w Nysie architektura, dietetyka, filologia angielska, filologia ... www.pwsz.nysa.pl/ PWSZ w Nysie kolejny raz na podium w klasyfikacji AZS · Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie została uroczyście nagrodzona za zajęcie 3 miejsca ... Student Test Coopera · W ramach ogólnopolskiej akcji 100 testów ... Architektura Instytut Nauk Technicznych - kierunek architektura ... Studia Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie. Kierunki ... Rekrutacja PWSZ w Nysie, rekrutacja, wszystko dla kantydata na studia. Pielęgniarstwo Instytut Nauk Medycznych - kierunek pielęgniarstwo studia ... Informatyka Absolwenci kierunków informatyka oraz zarządzanie i inżynieria ...

Gość gość
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie Szkoła wyższa w Nysie Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie – publiczna wyższa szkoła zawodowa w Nysie powstała 1 czerwca 2001 roku na podstawie rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 10 kwietnia 2001 roku z inicjatywy opolskiego i wrocławskiego środowiska akademickiego. Wikipedia Adres: Daniela Chodowieckiego 4, 48-300 Nysa Założenie: 1 czerwca 2001 Telefon: 77 448 47 00

Gość gość
Na prawo :)

Gość gość
Lepiej nie iść wcale na studia :o

Gość gość
Takie związane z badaniem mózgu lub psychiki. Super Granty a kit przechodzi do opru. Każdy wymyślony kit przechodzi bo i tak nikt nie da rady sprawdzić

Gość gość
Informatyka.

Gość Natalia

Na pewno wciąż opłaca się iść na dietetykę, ale tylko do takiej szkoły, która dobrze przygotuje do samodzielnego wykonywania zawodu. Ja ukończyłam Wyższą Szkołę Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi i teraz pracuję jako dietetyk w małej prywatnej poradni, nie mogę narzekać na zarobki 🙂