Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karty klasyczne. Powróży ktoś?

Polecane posty

Gość gość

Znajdzie się jakaś dobra duszyczka która powróży w ramach ćwiczeń? :*

Gość gość
podpinan sie

Gość gość
Ja tu widze jakies nieporozumienie klornia sprzeczki itd. musisz podjac jakas decyzje jestes na rozdwoju drog i nie wiesz dokad isc nie wiesz jaka droge wybor wybrac /zrobic. Bardzo jestes poblokowana zaistniala sytuacja. stoi natomiast nowy poczatek choc teraz trudno ci w to uwierzyc ale tak bedzie Moze tez byc poczatek nauki itd. Nowy poczatek z wyborem . Jesli chodzi o nauke nje wiesz co wybrac. Podroz . Dluzsza nieobecnosc z tamtad skad pochodzisz . Wyszla piekna milosc i dobre partnerstwo . Pozdrawiam.

Gość gość
do podpinam sie U ciebie wychodzi szczesliwy zwiazek partnerstwo z przeznaczenia ktos nowopoznany pod gwiazda slonca . Nie.zawsze sobie osoby przeznaczone.maja dobra gwiazde ale u was takowa wychodzi .Wiadomo zwiazek trzrba pielegnowac etc. Ale piekne karty.

Gość gość
U tej 1 pani ktora zalozyla posta zapomnialam napisac ze ilosc dzieci.to dwojka wychodzi a moze i bliznieta.

Gość gość
Też bym chciała :(

Gość gość
To i ja stane w kolejce :-)

Gość gość
Witam, tutaj autorka :) powiem szczerze nie wiem co napisać. Bez imienia i daty urodzenia a wszystko się zgadza. Gratuluję talentu!!! Ogromnego! Miałam bardzo trudną sytuację w związku, pogubiłam się do tego stopnia, że chwilami naprawdę nie wiedziałam co dalej. Z jednej strony chcę być z kimś a z drugiej to bardzo ciężki związek o który sama muszę walczyć. Wydaję mi się, że jeśli skończy się to małżeństwo to nie będę w stanie więcej nikomu zaufać. Wyszła piękna miłość i partnerstwo- tak bardzo bym chciała aby to się spełniło. Brakuje mi czasem bardzo takiego wsparcia, przytulenia, poczucia bliskości i tego, że jestem dla kogoś ważna. Brakuje tego w moim małżeństwie. Może mąż pokocha mnie na nowo a może jednak to nie przetrwa i spróbujemy się rozstać. Co do nauki, kończę za rok, ale też nie wiem co dalej, nie do końca wiem co chcę w życiu robić aby robić to z sercem. A co do nieobecności to mieszkam teraz bardzo dalej od miejsca w którym się wychowałam, z daleka od całej rodziny, ale urodziłam się tutaj gdzie mieszkam. Myślę, że jest duża szansa, że w końcu tam wrócę. A co do dzieci, mam jedno dziecko i ono jest spod bliźniąt:) ale pokazało się jeszcze jedno? :) Dziękuję bardzo za taką obszerną wróżbę, życzę wszystkiego dobrego, mam nadzieję, że będą Panią spotykać same miłe rzeczy :*

Gość gość
Nawzajem :) a szczescie i mi sie przyda wiec dziekuje . ( osoba wrozaca )

Gość gość
Wyszlo nieporozumienie ta nowa milosc nyla do osoby "podpinam sie "

Gość gość
Ale chyba wiadomo do kogo posty me skierowane byly :) sama troche namieszalam hehe przepraszam .

Gość gość
Czy moge również liczyć na wrozba Jadwiga

Gość gość
Jadwiga hmm... wychodzi tutaj zmiany o 180 stopni karty mowia - stan blogoslawiony badz przeprowadzenie sie moze i dalekie ,zagranice. zaproszenie na slub Karty ukazuja prace zawod gdzie karta szczescia i powodzenia choc w kolo kart mam duzo osob moze poprzez znajomosci albo praca z "z ludzmi" Tylko tyle moge napisac .

Gość gość
Jadwiga dziękuję za poświęcony czas ale mi już stan błogosławiony nie grozi do tego trzeba dwojda pozatym nowe lokum by się przydało Dziękuję

Gość gość
Jadwiga dobre warunki pracy tez by sie przydały dziekuje

Gość gość
Gosia ja tez poprosze :) Co w milosci,zawodowo i ze zdrowiem ?

Gość gość
Katarzyna Też proszę o wrozbe na miłość

Gość gość
Kinga ja tez poproszę

Gość gość
Goska na zrowie sie nie wrozy. W milosci moze pojawic sie szatyn. Ma uczciwe zamiary.

Gość gość
Dziekuje za poswiecony czas :)

Gość gość
oszust z tym szatynem . to nie ta wròżka:)

Gość podpinam sie
wow dziekuj***ardzo. pozdrawiam