Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałyście dziewczyny takiego faceta, że nie śmiał się z waszym dowcipów, nie

Polecane posty

Gość gość

interesowało go za bardzo co mówicie, albo słuchał, ale tylko czekał żeby wtrącić swoje. Za to bardzo chciał mówić swoje. Mówił, że was kocha po czym za bardzo się nie interesował tym co lubicie. Kwiaty, czekoladki dawał... ale też za bardzo nie interesował się jakie lubicie.

Gość gość
Nieee... Już nie jesteśmy razem. Po prostu zaczyna do mnie dochodzić jaki beznadziejny był i tak naprawdę mnie nie kochał :(

Gość gość
Jezeli dziewczyna jest interesująca, to miło ja posłuchać :) Może Ty jesteś inna? ;)

Gość gość
21:07 to jeśli nie byłam interesująca dla niego to trzeba było zerwać, a on nie chciał żebym odeszła.

Gość gość
Dobrze zrobiłaś, a że nie chciał, to może oznaczać np., że bal się bycia sam :)

Gość gość
Bo bał się być sam. Taki typ. Nawet czasem seksu nie chciał tylko wolał się przytulać. Do kina pójść itd... Co nie zmienia faktu, że w ogóle nie chciał mnie poznać :///

Gość gość
Ale byłaś i dla niego liczyło się tylko to :) osobiście działają mi na nerwy osoby typu "ja, ja"

Nieee... Już nie jesteśmy razem. Po prostu zaczyna do mnie dochodzić jaki beznadziejny był i tak naprawdę mnie nie kochał smutas.gif x no juz nie płaczemy:) jeszcze spotkasz swojego tygrysa;)